"Burleski on teatteria, kabareeta, itsensä ja muiden hyväksymistä. Oman vartalonsa ylistämistä, nauttimista ja näyttämistä. Se on oodi elämälle.” -Lady Winkheart, 2014

TYÖPAJAPÄIVÄ 1


Burleskin perinteinen työpajapäivä!


SEURAAVA TYÖPAJAPÄIVÄ ON: LA 19.09.2020

Työpajat järjestetään Studio Winkheartilla - aivan Turun ydinkeskustassa. 

---------------------------------------------

 Poseerauskurssi

POSE LIKE A PRO! 

Klo 12 - 13:45, 35€/ hlö 
Toteutuu vähintään kolmella henkilöllä

Miten poseerata kameralle ja ehkäpä vähän arkipäivissäänkin. Tuothan mukanasi korkokengät, vaatteet jotka ovat suhteellisen vartalonmyötäiset (jotta näet liikkeesi) sekä puhelimesi, jossa on kamera / digikameran jos et omista älypuhelinta. 


Suurten höyhenviuhkojen työpaja 

FEATHERS 'N' FANS 

Klo 14 - 15:30, 35€ /hlö
Toteutuu vähintään kolmella henkilöllä. 

Ainoana opetuksena Turussa (todennäköisesti myös Varsinais-Suomessa) isojen höyhenviuhkojen työpaja. Jo Sally Rand käytti niitä - suuria ja näyttäviä höyhenviuhkoja, joita pidetään isona osana klassista burleskia. Käymme hitusen läpi viuhkojen anatomiaa, inan historiaa ja suurimmaksi osaksi keskitymme viuhkojen kanssa leikkimiseen ja itse viuhkaharjoitteisiin. Varoituksen sanana: Useampi työpajassa ollut on rakastunut höyheniin parantumattomasti. 

Lavahahmon nimeämisapua työpajan muodossa


HOW SHOULD I NAME (S)HE?

Klo 15:30 - 16:30 (Aikaa keskustelulle klo 17:00 asti), 15€ / hlö
Toteutuu vähintään kolmella henkilöllä. 

Sisältää tarinamuotoisesti omaa nimitarinaani että yhteisöllisesti pohtien nimien analysoimista sekä vinkkejä artistiminän rakennusprosessiin. Voit halutessasi miettiä etukäteen, haluaisitko kysyä jotakin nimen miettimistä ajatellen? Paja ei ole liikunnallinen, kahvi ja tee sisältyvät hintaan. 

Työpajat toteutuvat vähimmäisosallistujamäärillä ja niihin ilmoittaudutaan sähköpostitse. Ilmoittautuminen on sitova ja peruessasi paikkasi laskutetaan sinulta myös työpajan hinta. Muutoin työpajat maksetaan pajaan tullessa, käteisellä / MobilePaylla.

Ottaessasi kaksi pajaa, vähennetään yhteishinnasta 5€, kaikkien pajojen yhteishinnasta vähennetään 10€. 

Sitovat ilmoittautumiset: ladywinkheart@gmail.com 


Lady Winkheart & Empress of the Flowers. Kuva: Milla Grönman