maanantai 26. lokakuuta 2020

Loppuvuoden burleskiohjauksistaStudio Winkheartin loppuvuoden tarjonta näyttää seuraavalta.

 Klikkaamalla tekstiä, saat lisätietoa: PE 27 - LA 28.11. Mahdollinen uusi burleskikirpputorihetki (lisäinformaatiota ei vielä missään)Yksityisohjaus ja tilausohjaukset jatkuvat normaalisti 10.12. asti, jonka jälkeen tilaa aletaan tyhjentää. 
Yksityisohjaus, 60€ / 60min. Ryhmäohjaukset alkaen 250€ / 60min. 

Suurten höyhenviuhkojen käytön työpaja, poseeraustyöpaja sekä burleskin peruskurssini Vartalotarinoiden Sydän on mahdollista järjestää vielä, jos minimissään kolme ihmistä ilmoittautuu varmasti osallistuviksi (35€ / hlö).

Höyhenviuhkatyöpajan sekä poseeraustyöpajan perusinfot löydätte täältä. 
Vartalotarinoiden Sydän taasen täällä. 

Voit myös edelleen ostallistua höyhenboan / satiiniaamutakin ja satiinihansikkaiden kanssa onlinekursseilleni. Kurssi sisältää 4  x 1,5h = 6h ohjausta ja jokainen kurssi maksaa 60€. 
Onlinekursseista löydät tietoa täältä. Osallistuminen vaatii facebooktunnukset. Nähdään Studiolla!


//Lady WinkheartLady Winkheart. Kuva: Milla Grönman 

keskiviikko 26. elokuuta 2020

Studio Winkheartin Viimeinen Syksy

 Varsinais-Suomen ainoa burleskistudio lopettaa toimintansa vuoden 2020 loppuun mennessä.

Lady Winkheartin viimeiset viikkoryhmät käynnistyvät 02.09.


Syksyn ohjelman löydät kokonaisuudessaan täältä. 

Keskiviikkoisin harjoittelee Sensuous Curves in the Shadows sekä Dangerous Curves in the Darkness -ei-esiintyvät-ryhmät.
The Flaming Hot Red Peppers -esiintyvä ryhmäni ei ota enää uusia jäseniä. Tiistaisin on mahdollista ohjata Sensuous Curves in the Shadows -ryhmästä onlineversiota, pidätän myös oikeuden siirtää tämän ryhmän ohjaus keskiviikoille. Please, Send Me To The Stage! -soolokurssi alkaa tiistaina 08.09. Soolokurssilaisille on mahdollista esiintyä omalla sooloesityksellään joulukuussa Studion Viimeisissä Juhlissa. Kaikki ryhmät toteutuvat vain, jos minimiosallistujamäärä täyttyy.

Työpajoja on taas tarjolla kymmenisenkunta tasselienteosta, satiinihansikkaiden käsittelystä suurten höyhenviuhkojen käsittelyyn. Harkitsen mukaan vielä aamutakkien koristelun ja yleisen luomisen työpajoja. Syksyyn sisältyy myös jo pitkään toivottu peruukkityöpaja, jonka saapuu pitämään Wicked Violetta.

Näiden lisäksi Studiolla järjestetään suuri burleskikirpputori, jossa hankkiudun eroon teatteri- / oopperavaatevarastostani, ylimääräisistä kankaista, korseteista, koruista, vintagesta, pin-up -vaatetuksesta. Myynnissä tulee olemaan myös Made by Winkheart -päähineitä sekä tasseleita / pastieseja. Keijusiivet ja jääkuningatarasu ovat edelleen myynnissä. Toinen Viettelevien Alusvaatteiden Ilta, Lady Winkheartin 10 -vuotistaiteilijajuhlat sekä Studion Viimeiset Juhlat kuuluvat myös viimeisen syksyn ohjelmistoon.

Burleskia, Pizzaa & Piña Coladaa II -iltama jää toistaiseksi viimeiseksi tuotannokseni.

Ryhmiin ilmoittaudut sähköpostitse: ladywinkheart@gmail.com. Jos epidemiatilanne muuttuu, siirtyvät viikkoryhmät onlineohjaukseksi kevään tapaan eli ne eivät peruunnu.


Jos olet aina halunnut polttarityöpajan, yksityisohjausta, kuvaukset tai teehetken juuri Studio Winkheartilla, tilaisuutesi saada se on nyt. Käyttämättömät lahjakortit ja sovitut yksityisohjaukset tulee käyttää 10.12. mennessä.


Kaikki muutokset ovat mahdollisia.

Nähdään viimeisiä kertoja Studiolla 💞//Lady Winkheart 

perjantai 10. heinäkuuta 2020

Studio Winkheartin Viimeinen Syksy

03.08.2020: 
HUOM: Studio Winkheartin viimeistä syyskautta koskeva infosähköposti on tullut osalle vastaanottajista tuplana tuntemattomasta syystä.
En laita asiasta lisää sähköpostia vaan pahoittelen tilannetta tässä näin yleisesti. Kiitokset ymmärryksestä!

Jos vielä haluat sähköpostilistalleni, etkä sillä ole, lähetäthän sähköpostia osoitteeseen: ladywinkheart@gmail.com liittyäksesi kuulemaan uusista käänteistä.


Studio Winkheartin viimeinen syksy ja viimeinen toimintakausi alkaa syyskuun alussa 2020 ja loppuu joulukuun puolessa välissä 2020.

Studio Winkheartin viimeisen burleskiohjauksen tarjonta syksyllä 2020, olkaapa hyvä.
Kaikkiin muutokset ovat mahdollisia.

Jos epäröit, uskallatko burleskimaailmaan mukaan, käy lukemassa työstäni saamiani palautteita vuosien varrelta täältä. 

 Ei-esiintyvät ryhmät keskiviikkoisin: 

KE 18:00 - 19:30 Sensuous Curves in the Darkness, Lady Winkheartin burleskin alkeisryhmä 

14 krt, 250€ 

Syksyn ohjaus sisältää 14 1,5h kertaa, joista jokainen sisältää lämmittelyn, koreografian edistämistä sekä muita burleskiin liittyviä harjoitteita. Teemme syksyn aikana kolme eri koreografiaa ja tahti on kaikille sopiva, kuten ohjauskin. Ei vaadi ennakko-osaamista. Emme riisu koreografioissa muuta kuin satiinihansikkaat. Kaiken rekvisiitan saat käyttöösi Studiolta.

Ohjaus toteutuu vähintään 5 hengellä. Varmistat paikkasi ryhmässä maksamalla 50€:n varausmaksun ilmoittautumisesi jälkeen. Ilmoittautumismaksua ei palauteta, jos olet estynytkin osallistumasta ryhmään. Muu kurssimaksu laskutetaan kahdessa 100€:n erässä, ellei muuta ole sovittu.
Jos ryhmä ei toteudu, palautetaan varausmaksu.


Lisätiedot ryhmästä täällä.


Sensuous Curves in the Shadows onlineburleskiryhmä myös suunnitteilla, 11 krt, 200€ / hlö, päivä todennäköisesti tiistaisin klo 18 - 19:30, otan myös oikeuden siirtää tämän ryhmän keskiviikoille klo 19:30 - 21 alkeisohjauksen jälkeen tai 18 - 19:30 ennen alkeisjatkoa. 

Sisältö sama kuin fyysisellä ryhmällä, mutta vähemmillä harjoittelukerroilla. Ohjaus streamataan suljettuun facebookryhmään. Ohjauskerran pituus on 1,5h, 1 kerran tutustuminen, 3 x 3 kerran koreografioita sekä 1 x kertauskerta. Ohjaus on katsottavissa myös muuna ajankohtana, kuin sen streamausajankohtana.

Ohjaus toteutuu vähintään 5 hengellä. Varmistat paikkasi ryhmässä maksamalla 50€:n varausmaksun ilmoittautumisesi jälkeen. Ilmoittautumismaksua ei palauteta, jos olet estynytkin osallistumasta ryhmään. Muu kurssimaksu laskutetaan kahdessa 75€:n erässä, ellei muuta ole sovittu.
Jos ryhmä ei toteudu, palautetaan varausmaksu.


KE 19:30 - 21 Dangerous Curves in the Darkness, Lady Winkheartin burleskin jatkoryhmä kaikille, jotka ovat jo burleskiohjauksessa olleet. Sisältää uusia koreografioita.

14 krt, 250€ 

Syksyn ohjaus sisältää 14 1,5h kertaa, joista jokainen sisältää lämmittelyn, koreografian edistämistä sekä muita burleskiin liittyviä harjoitteita. Teemme syksyn aikana kolme eri koreografiaa jotka ovat asteen verran vaativampia, mitä alkeisryhmän koreografiat.  Kaiken rekvisiitan saat käyttöösi Studiolta.

Ohjaus toteutuu vähintään 5 hengellä. Varmistat paikkasi ryhmässä maksamalla 50€:n varausmaksun ilmoittautumisesi jälkeen. Ilmoittautumismaksua ei palauteta, jos olet estynytkin osallistumasta ryhmään. Muu kurssimaksu laskutetaan kahdessa 100€:n erässä, ellei muuta ole sovittu.
Jos ryhmä ei toteudu, palautetaan varausmaksu.

Lisätiedot ryhmästä täällä.


The Flaming Hot Red Peppers, Lady Winkheartin esiintyvä ryhmä ei ota enää uusia jäseniä.

Please, Send Me To The Stage! -soolokurssi viimeistä kertaa, ilman esiintymismahdollisuutta. Esiintymismahdollisuus Studio Winkheartin Viimeisissä Juhlissa! 
Kokoontumiset kerran kuussa syyskuu - joulukuu -aikana, yhteensä 4 x 3h ohjauskertaa.
 Toteutuu vähintään neljällä osallistujalla.

Edellytyksenä on, että olet nähnyt vähintään kolme burleski-iltamaa livenä ja tiedät jo, mitä taidemuoto on. 

Lisätiedot ryhmästä täällä.  Hinta 280€ / hlö.Voit myös edelleen ottaa osaa onlinekursseille, joiden videot ja liveohjauskerrat olivat kevään 2020 aikana. Kurssi-infot löydät täältä. Kokonaisuudet maksavat 50€ / neljä kertaa.


TYÖPAJAT JA MUUTA:Vartalotarinoiden Sydän - mitä burleski on? -työpaja burleskin historiasta ja siitä, mitä se on nyt. Sisältää myös pienen höyhenboa- & satiinihansikasleikittelyn  TI 08.09 klo 19 - 21
Informaatio täällä. 

Poseeraustyöpaja Pose like a Pro!, Suurten viuhkojen työpaja Feathers 'n' Fans, kuinka nimetä lavahahmonsa How Should I name (S)He? LA 19.09
Informaatio täällä. 

 Burleskikirppisviikonloppu, LA - SU 26. - 27.09. klo 12 - 16.
Informaatio täällä. 

Wigs with Violetta - Kuituperuukin ABC LA 03.10. klo 14 - 16
Ohjaajana Wicked Violetta. Informaatio täällä.

Viettelevien Alusvaatteiden ilta PE 06.11. klo 18 - 21, osallistumismaksu 4€ / hlö
(Ennakkoilmoittautuminen!) Informaatio täällä. 

Satiinihansikkaiden Glamour with Gloves, höyhenboan Be Bodacious with a Boa, rintaliivien poiston Take off the Bra! & aamutakkeilun työpajat Marvellous Morning Gowns LA 14.11.
Informaatio täällä. 

La 07.11. klo 12 - 15 (/16 asti voi jäädä tekemään Studiolle) Tasselityöpaja Tassels 'n' Twirling
Informaatio täällä.

Su 08.11. klo 12 - 15 hiuskukkia & hatukke / kukkapanta Fascinators 'n' Flowers -työpajan myötä
Informaatio täällä. 

Kesytä Kutrisi -kolmen tunnin vintagekampausten ja hiustenlaiton työpajan Miss Stormin A. Teacupin kera voi ostaa edelleen 15€:n hintaan. Työpajan sisältö on suljetussa facebookryhmässä.

Salaisuuksien Seurapiirien osallistujamäärä keväällä 2020 oli niin vähäinen, ettei niitä enää syksyllä 2020 järjestetä. Jos haluat nähdä tilan, osallistu työpajoihin, viikko-ohjaukseen, burleskikirpputoreille tai sovi erillinen näyttökerta Lady Winkheartin kanssa.

Burleskia, Pizzaa & Piña Coladaa II -iltama 13.11.2020 jää toistaiseksi Lady Winkheartin viimeiseksi tuotannoksi. 
Informaatio illasta täällä. 


PE 02.10. Lady Winkheartin 10-vuotistaiteilijajuhla 
Kakkua, skumppaa ja Lady Winkheart.


TO 10.12. Winkheartin Viimeiset Juhlat 
Osallistumismaksun suuruus tarkentuu myöhemmin.
Iltamassa mahdollisuus myös muutamalle sooloesitykselle!Lisäksi edelleen tilauksesta: Yksityistunnit aiheesta burleski, naisellinen liikekieli, itsetunnon kohottaminen, poseeraus, mitä ikinä haluatkaan 60€ / 60min, kyseinen hinta ei koske ryhmiä.

 Työpajat, polttarityöpajat, syntymäpäivätyöpajat ja niin edelleen onnistuvat vuoden 2020 loppuun asti Studiolla ja tämän jälkeen tilauksesta muissa tiloissa pidettäviksi. Ylläolevia työpajoja on mahdollista tilata myös tilausohjauksena ryhmille. 

maanantai 29. kesäkuuta 2020

The Flaming Hot Red Peppers - Carousel of Curiosities nyt videolla!


Palaa kanssani Varsinais-Suomen suurimman burleski-iltaman, Hylätyn Huvipuiston tunnelmiin kevääseen 2019, jolloin järjestettiin historian viimeinen Hylätty Huvipuisto teemalla Viimeinen Sammuttaa Valot. 

 Esiintyvä ryhmäni The Flaming Hot Red Peppers esiintyi iltamassa siihen tehdyllä teemaesityksellään Carousel of Curiosities, johon teimme myös itse karusellihevoset keppihevosiksi. Asusuunnittelu & hevossuunnittelu, materiaalihankinnat, koreografia, kappalevalinnat ja ryhmän ohjaaminen Lady Winkheart. Tapahtuma Lady Winkheart & Miss Charming Daisy. Video Simo Pussinen.//Lady Winkheart

perjantai 8. toukokuuta 2020

Lady Winkheartin Onlinelähetykset listattuna


Lady Winkheartin liveohjelmisto!
 Katsottavissa myös ilman facebook -tiliä suorien linkkien kautta. 

Studio Winkheart -live, missä Studio sijaitsee ja mitä siellä on?

Burleskikirppisvalikoimaa -livenä
(kaikkea, mitä videossa näkyy, ei ole enää olemassa, huomhuom!) 

Made by Winkheart Studion penkin luomishetkituunaus -live 

TikiLive! on ollut huhtikuun alusta joka perjantain 20 - 21 Lady Winkheartin ikioma perjantai-illan puheohjelma, jossa on nyt käyty läpi kaikki hänen tuottamansa burleski-illat / tuotannot joissa hän on ollut mukana sekä puhuttu burleskista yleisesti. Kysymyksiä ja kommentteja saa edelleen esittää! Kysymyksiä voi lähettää myös etukäteen. 

TikiLove! vol. 6 (Holy!)
TikiLive! vol. 7 (Ikävät asiat 1)
TikiLive! vol. 8 (Ikävät asiat 2)

TikiLive! vol. 9 29.05.

  Juhlalive! Koska syntymäpäivä oli lähellä. Konfettia! Kakkua! Skumppaa!
Asufiilistelyä!

Onlineohjaukseen sekä Kesytä Kutrisi! -vintagekampaustyöpajaan pääsee edelleen mukaan!
Tsekkaa lisäinfot täältä.  Liveohjauksee osallistuminen vaatii facebooktunnukset.


Nähdään livejen parissa, ennen kuin Studiollaan taas yhdessä <3

//Lady Winkheart
Artist, Model, Adventurer

Lady Winkheart, ikioma makuuhuone ja Oceanic viimeisimmän TikiLive!n jälkeen <3 

maanantai 27. huhtikuuta 2020

Lady Winkheartin Burleskin Onlinetunnit


Kiitokset kaikille ketkä osallistuivat eiliseen Maailman Burleskipäivään kanssani <3 

Videopuheluita burleskista on mahdollisesti tulossa jatkossakin!

  Olen nyt julkaissut loppukevään burleskin onlinetunnit kaikkien nähtäville ja tarjolle, löydätte ne tästä linkistä. Osallistumista varten tarvitsette facebooktunnukset. Lisäksi Made by Winkheart -tasselit, pastiesit ja päähineeni ovat ilmestyneet nettikauppaani tarjolle, tänne. 


 Nähdään burleskin parissa!

 
//Lady Winkheart 


Kuva: Sakari Karipuro 


maanantai 20. huhtikuuta 2020

Maailman Burleskipäivänä ilmainen burleskitunti kaikille!Haluaisitko kokeilla burleskia Lady Winkheartin kera? Maailman burleskipäivänä su 26.04. se on mahdollista ilmaiseksi! Tämän jälkeen on mahdollisuus osallistua onlineohjaukseeni burleskin saralta kurssimaksuja vastaan. Tarvitset osallistumiseen sähköpostin sekä facebooktunnukset, oikea fiilis ja mukavat vaatteet auttavat myös asiaa. Tunti livestreamataan Studio Winkheartilta klo 14-15. Osallistuminen ei edellytä etukäteisosaamista burleskista, ei edes tietämystä eikä sido sinua mihinkään. Koukkuun jäämisen vaara on toki suuri. Mukaan ovat ehdottoman tervetulleita myös kaikki burleskitunneilla(ni) jo joskus käyneet. Sukupuolella ei myöskään ole väliä! Tunnin voit katsoa myös jälkeenpäin. Osallistumiseen tarvitset facebooktunnukset.

Katso alta Lady Winkheartin videotervehdys päivästä tai tsekkaile facebooktapahtuma täältä. 

Ilmoittaudut mukaan sunnuntaitasi piristävään burleskihetkeen sähköpostitse: ladywinkheart@gmail.com.

Kaverillekin voi kertoa! Juhlitaan Maailman burleskipäivää yhdessä!
#maailmanburleskipäivä #worldburlesqueday


//Lady Winkheart