lauantai 23. maaliskuuta 2019

BURLESKIA, PIZZAA & PIÑA COLADAA


Sheikatut Piña Coladat on nyt nautittu ja pizza on loppu. Glitterjämiä siellä täällä ja konfettia löytynee Saaristobaarin tanssilattialta vielä piiitkään.
Ensimmäinen #burleskipizzacolada on juhlittu. Kiitos! Tack Skärgårdsbaren: personalen, Emil & Niko , DJ Sigge, Diamantha Oz julistegraafisuudesta, heidicharlottaGraphics julistekuvasta josta kuvaushetkellä ei tiedetty edes mihin kuva päätyykään, Artoa liikkuvasta kuvasta ja Lumria Photographya pysähtyneiden hetkien taltioimisestä, illassa avustaneita henkilöitä Heiri, Ilmi, Pentti, Miia, arvon pick-up duoa Tiki Punch Pixies sekä kaikkia artisteja Polkadot Peggy, Miss Tiny Joy, Lady in Smoke & Ruby Feeniks, Sandy Clit, Janey May Niac, Néné Anisée, Vivid Vamps, Penny Brazen, Irene, Kitty Vandella, Polly A'More, Roxie Venom, JOHANNA HEIKKILÆ sekä Chick Peeve!
Iltaman teille tarjosi, suunnitteli, ideoi, markkinoi, organisoi ja juonsi Lady Winkheart.
Me näemme seuraavaksi kahden viikon kuluttua Kårenilla pe 05.04., sillä Varsinais-Suomen suurin burleski-iltama Hylätty Huvipuisto sulkee silloin porttinsa lopullisesti. Jos eilinen oli kiva, niin Hylätty Huvipuisto tulee olemaan yberloistava ja aivan mieletön.
NÄHDÄÄN KÅRENILLA!

Lady Winkheart <3 Kimitoön. 

Confetti happiness!

keskiviikko 6. maaliskuuta 2019

Burleskia, Pizzaa & Piña Coladaa 22.03.2019


Lady Winkheartin Seikkailut Kurvikkaalla Merenneidolla eli tuttavallisemmin Curvy Mermaid -klubit seilattiin loppuun, mutta luvassa on jotakin muuta piristämään maaliskuun loppupuolta. Iltama toimii viimeisen Hylätty Huvipuisto - Viimeinen Sammuttaa Valot -klubin pienimuotoisena lämmittelyklubina kaksi viikkoa ennen rautaporttien avautumista viimeisen kerran.

Illan tuottaa, juontaa & luotsaa Lady Winkheart.

Lähtisitkö kanssani paratiisin lämpöön, tropiikin kutkuttelevaan ilmapiiriin katsomaan burleskia, uusia esityksiä uutukaisilta artisteilta? Tropiikki muodostuu yhdeksi illaksi Saaristobaariin, jonka miellyttävässä lämmössä voit nauttia talon herkullisista pitsoista sekä lempidrinkeistäsi.


TARJOLLA:
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

POLLY A'MORE (Turku)
NÉNÉ ANISÉE (FIN / FRA)
MISS TINY JOY (Pori)
JANEY MAY NIAC (Heinola)
LADY IN SMOKE & RUBY FEENIKS (Salo)
KITTY VANDELLA (Helsinki)
CHICK PEEVE (Jyväskylä)
POLKADOT PEGGY (Helsinki)
ROXIE VENOM (Ylöjärvi)
IRENE (Pori)
JOHANNA HEIKKILÆ (Turku)
SANDY CLIT (Helsinki)
PENNY BRAZEN (Tampere)
VIVID VAMPS (Helsinki)


VAATTEIDENKERUUTAIDE
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

TIKI PUNCH PIXIES

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


Ilta sisältää myös perinteisen BURLESKIRPPIKSEN pienoiskoossa. Varaathan siis käteistä esiintyjien aarteiden lunastamista varten!
Burleskikirppis ERITYISISONA viimeisessä Hylätyssä Huvipuistossa.

Ovet juhlatilaan aukeavat klo 20, show on klo 21.
Esitykset päättyvät viimeistään klo 00:00, jonka jälkeen tilassa on mahdollista nautiskella drinkkiään perinteiseen valomerkin tuloon klo 03:30 asti.

Eteispalvelumaksu 2€.

LIPUT:

Ennakkolippukiintiö myyty jo loppuun! Ovelta 20€ / kpl käteisellä. Tapahtuma facebookissa, täällä.


Nähdään taas Saaristobaarissa ♥


Hedelmäisissä tunnelmissa,

// Lady Winkheart


WWW.LADYWINKHEART.COM


YHTEISTYÖSSÄ:

// Skärgårdsbaren - Saaristobaari


Photo: heidicharlottaGraphicstiistai 19. helmikuuta 2019

Burleskikirppis taas Poriin!Burleskikirpputori palaa taas Poriin!
Syksyn kirppiksellä kävi koko ajan ostelijoita ja tavara liikkui mukavasti 💚

Oletko haaveillut paljetti-iltapuvusta? Glitterkorviksista? Gatsby -mekosta? Korsetista? Kaipaako kesän juhlakausi glamouria? Kyllästyttääkö kaksitoista eri sesonkivalikoimaa kaupassa, kun niistä ei kuitenkaan löydä itselleen mitään spesiaalia? Haikailetko höyhenviuhkojen perään?

PORI tilaisuutenne on tässä! Toiseen kertaan jo (;

Uransa aikana 18 burleski-iltamaa jo tuottanut, jokaisessa niissä - ja vähän milloin missäkin - burleskikirpputorin koordinoinut, burleskiartisti, -tuottajatar & -ohjaajatar Lady Winkheart tuo showgirlhenkilöiden unelman lauantaina 02.03. Poriin, teatteritaiteen ystävien kaupunkiin, aivan keskustaan. Tapahtuma järjestetään Anniksen yläkerran salissa.

Luvassa on erikoisuuksia, vintagea, burleskihepenettä, pin-up -vaatetusta, glitteriä, glamouria ja penkomisen iloa. Mikä parasta, ostajille tilaisuus ei maksa mitään.

MYYMÄÄN haluaville myyntipaikka (pöytien mahdollisuutta selvitellään) kustantaa minimaalisen 8€:n summan / myyjä. Paikkavaraus vahvistetaan maksulla. Summa kohdennetaan pääosin Anniksen arvokkaaseen toimintaan. Jokainen tuo oman kankaansa / vaaterekkinsä / henkarit ja jne.

Ilmoittaudut myymään sähköpostitse osoitteeseen ladywinkheart@gmail.com.

Tule myymään ylimääräisyytesi! H&M ja sen sellainen perusvaate ei myyntiin kelpaa, joten on suotavaa kokea termi 'burleskikirppis' omakseen ennen ilmoittautumista. ArabiaIittalat ja muut keräilyesineet Tupperwaresta puhumattakaan, eivät kuulu tapahtuman henkeen eikä uuden tavaran jälleenmyynti. Teatterivaatetus, -rekvisiitta, tanssitarvikkeet ja asumateriaalit sen sijaan ovat varsin tervetulleita myyntiartikkeleita.


Nähdään Anniksella, toivottavasti myös Turun tapahtumissani & opetuksessa studiollani 💕

MUISTAKAA KÄTEINEN MAKSUVÄLINEEKSI🌹
Tai MobilePay tms, mitä haluaakaan itse käyttää.

Kysymyksiä? Varaa myyntipaikka?

ladywinkheart@gmail.com

//Lady Winkheart
WWW.LADYWINKHEART.COM
WWW.HYLATTYHUVIPUISTO.COM

torstai 10. tammikuuta 2019

Meikkaus- & kampaustyöpajapäivä!

Lady Winkheart Kuva: Iiro Rautiainen Tätä olette kyselleet ja toivoneet jo pidempään ja täältä he tulevat, samassa päivässä! Tämän työpajan aikana saat joko meikki- ja / tai kampausvinkkejä sekä ohjausta.


Meikkaustyöpaja luvassa burleskiartistilta Sea Breeze ja kampaustyöpaja luvassa Miss Stormin A. Teacupilta.
MEIKKAUSTYÖPAJA ON TÄYNNÄ! Varasijoille voit vielä ilmoittautua: ladywinkheart@gmail.com


KLO 12 - 14:30ish


PAINTED FACES! lavamaskeeraustyöpaja with Seah Breeze


Siipirajaus, pohjusteaine, contouring, karaktäärimeikki...
Kuulostaako tämä heprealta? Ei hätää! Burleskimeikki-työpaja perehdyttää sinut lavamaskeerauksen saloihin ja avaa termejä sekä perusmeikin ja lavameikin eroja. Maskeeraus auttaa ilmeitä erottumaan lavalta ja voi olla lavahahmosi signature-lookki. Työpajassa näet esimerkkidemoja ja pääset itse kokeilemaan mm. kasvojen muotoilua.Paja sopii burleskitaiteilijoiden lisäksi kaikille esiintyjille ja lavamaskeerauksesta kiinnostuneille. Ennen työpajaa jokaiselle osallistuvalle lähetetään infomeili, jossa kerrotaan miten pajaa varten valmistaudutaan eli mitä tulet tarvitsemaan mukaan jne.


Sea Breeze on esiintynyt burleskilavoilla vuodesta 2012 lähtien. Maskeerausalan koulutuksen Sea Breeze on saanut vuonna 2003, kokeneiden maskeerauskouluttajien johdolla, joihin lukeutuu mm. suomalainen tv- ja elokuvamaskeerauksen pioneeri Krassu Valkeasuo


Kurssi toteutuu vähinitään viidellä osallistujalla.
Osallistumismaksu 30€ / meikattava, maksetaan paikan päällä käteisellä tasarahalla TAI sirukortilla ohjaajalle.
KLO 16 - 19ish

KAMPAUSTYÖPAJAKIN ON TÄYNNÄ!

KESYTÄ KUTRISI with Miss Stormin A. Teacup"Työpaja on ehdottoman kattava paketti hiustyökaluja jokaiselle, joka haluaa hiuksilleen kauniita kampauksia luoda ja se alkaa täysin perusteista ja sopii jokaiselle, jolla on vähänkin hiuksia päässä. Työpajan oppien perusteella on helppo lähteä työstämään kampaustyöskentelyään seuraavalle tasolle."
-Lady WinkheartTyöpajan virallinen kuvaus:


Haluaisit luoda ihastuttavat pin-up/vintage -tyyliset kampaukset hiuksiisi ihan itse
- MUTTA et tiedä miten tehdään pinnikiharat tai mikä kumma on marcel wave -klipsi?...että se siitä haavesta sitten.


No worries tytöt Pin-Up Queen Miss Stormin A. Teacup on täällä ja haluaa auttaa sinua matkalla kohti unelmatukkaasi!


Kesytä Kutrisi -työpajassa perataan auki tukkasalaisuuksia perusteita myöden. Saat tietoa hiustenlaiton perustekniikoista, työvälineistä ja kampausten viimeistely nikseistä pin-up/vintage -tyylin kampauksiin IHAN ITE TEIN fiilis päämääränä.


Aikaisempaa tietotaitoa tai erityisosaamista hiusten parissa puuhastelusta ei tarvita - vilpitön tahto yrittää ja halu oppia on hyvä pakata mukaan. Kurssi sisältää luennointia aiheista sekä demoamista, eli näät miten tukkasalaisuuksia tehdään livenä.


Kurssi toteutuu vähintään kuudella osallistujalla.
Osallistumismaksu 35€ / hiukset, maksetaan paikan päällä käteisellä, Mobile Paylla TAI kortilla ohjaajalle.Työpajat järjestetään Turussa, Studio Winkheartilla aivan ydinkeskustassa. 5 minuutin kävelymatkan päässä linja-autoasemalta sekä 10 minuutin kävevelymatkan päässä juna-asemalta. Kauppatorilta tilaan on noin. 7 minuutin kävelymatka.


ILMOITTAUTUMISET TYÖPAJOIHIN
sähköpostitse: ladywinkheart@gmail.comDEADLINET: Meikkityöpajassa PE 25.01.
Hiustyöpajassa SU 27.01.Ilmoitathan sähköpostissa kuka olet ja mihin pajoihin haluaisit ilmoittautua. Hintoihin sisältyy kahvi- ja teetarjoilu.//LADY WINKHEART
Artist, model, adventurer


perjantai 4. tammikuuta 2019

Salaisuuksien Seurapiirit keväällä 2019

LADY WINKHEART PRESENTS:

Salaisuuksien Seurapiiri - Society of Secrets

TI 08. tammikuuta (Samalla kyselykerta burleskista uusille kasvoille, sillä viikkoryhmät alkavat viikolla 3)
TI 12. helmikuuta
TI 12. maaliskuuta
TI 9. huhtikuuta

Klo 18 - 21 Studio Winkheartilla.

Tilaisuus on avoin kaikille, se ei sisällä burleskiopetusta eikä minkäänmoista ohjausta, se ei edellytä burleskitaustaa, se ei sisällä materiaaleja, vaan teetä ja kahvia studion puolesta ja yhteisöllisen hetken sekä tilan saattaa projektiaan eteenpäin. Projektitta voi saapua, vaikka vain lukemaan studion burleskikirjallisuutta tai tutustumaan uusiin ihmisiin. Varauduthan siihen, että tietämättömät uitetaan burleskitietoudessa Lady Winkheartin iltamien sekä opetuksen osalta.

Tilaisuudet ovat ilmaisia, mutta jos et ole käynyt studiolla aiemmin etkä tule tietävän seuran kera, kysythän saapumisohjeita sähköisesti: ladywinkheart@gmail.com. Muutoin tilaisuuksiin ei tarvitse ilmoittautua. Jokainen siivoaa omat jälkensä.

Oveen ei tarvitse koputtaa kolmesti, mutta kilpikonnaa tulee tervehtiä.

Näemme studiolla,

//Lady Winkheart
WWW.LADYWINKHEART.COM

PE 22.03. Burleskia, Pizzaa & Piña Coladaa @ Saaristobaari
PE 05.04. Hylätty Huvipuisto - Viimeinen Sammuttaa Valot @ Kåren

Lady Winkheart. Photo: Olli Viljamaa 

maanantai 31. joulukuuta 2018

Burleskia, Pizzaa & Piña ColadaaLady Winkheartin seikkailut Kurvikkaalla Merenneidolla eli tuttavallisemmin Curvy Mermaid -klubit seilattiin loppuun, mutta luvassa on jotakin muuta piristämään maaliskuun loppupuolta. Iltama toimii viimeisen Hylätyn Huvipuiston pienimuotoisena lämmittelyklubina ennen rautaporttien avautumista viimeisen kerran. 

Illan tuottaa, juontaa ja luotsaa Lady Winkheart. 

Lähtisitkö kanssani paratiisin lämpöön, tropiikin kutkuttelevaan ilmapiiriin katsomaan burleskia, uusia esityksiä uutukaisilta artisteilta? Tropiikki muodostuu yhden illan ajaksi Saaristobaariin, jonka miellyttävässä lämmössa voit nauttia talon herkullisista pitsoista sekä lempidrinkeistäsi. 


LAVALLA: 

-------------------------------


Julkaistaan helmikuussa 2019 


VAATTEIDENKERUUTAIDE: 

-------------------------------

Julkaistaan helmikuussa 2019 


-------------------------------

Iltama sisältää myös perinteisen BURLESKIKIRPPIKSEN pienoiskoossa. Varaathan siis käteistä esiintyjien ylimääräisyyksien lunastamista varten. Burleskikirppis luvassa ERITYISISONA viimeisessä Hylätyssä Huvipuistossa pe 05.04.2019 Kårenilla. 

Ovet juhlatilaan aukeavat klo 20, show on klo 21.
Esitykset päättyvät viimeistään klo 23:30, jonka jälkeen tilassa on mahdollista nautiskella drinkkiään perinteiseen valomerkin tuloon klo 03:30 asti.

Eteispalvelumaksu 2€.

LIPUT: Eivät vielä tarjolla.

HAKU: On auki. Hakuun tästä. 

Nähdään taas Saaristobaarissa <3

Hedelmäisissä tunnelmissa,

//Lady Winkheart

WWW.LADYWINKHEART.COM


YHTEISTYÖSSÄ:

Saaristobaari 

Lady Winkheart. Photo: heidicharlottaGraphics