perjantai 3. huhtikuuta 2020

Lady Winkheart goes Live!

Vallitsevista maailman ja Suomen olosuhteista johtuen Lady Winkheartkin on siirtynyt online- ja liveohjausten sekä -videoiden maailmaan. Toistaiseksi liveohjausta saavat viikkoryhmäni, mutta lisääkin on todennäköisesti luvassa. 

Joka tapauksessa uusi konsepti itseltäni teille on tunnin viihdeohjelma TikiLive! joista ensimmäinen lähetys lähetettiin perjantaina 03.04.2020 klo 20 - silloin kun Burleskia, Pizzaa & Piña Coladaa II -iltaman ovet olisivat auenneet jos iltama olisi voitu nyt suunnitellusti pitää (tai Hylätyn Huvipuiston ovet olisivat auenneet, jos kyseistä iltamaa enää olisi.) 

 TikiLive! -sarjan ensimmäisen jakson löydät tästä. Tarvitset sen katsomiseen facebooktunnukset. 
Livejä on luvassa lisää, instagramissa jo liveiltiin Studio Winkheartista mutta lisälähetys siitä on luvassa myös facebookin kautta jotta video on pidempään katsottavissa lähetyksen jälkeen. Luomisliveä - videoita joissa askartelen, ompelen tai tuunaan siis luon - on mahdollisesti myös luvassa. 

 Tulevaisuuden TikiLive! -jaksoihin on jo ideoita hautumassa ja mielenkiintoista sisältöä saadaan varmasti lisää. 


Nähdään! 


//Lady Winkheart


Where the Tikilive! magic happens.


lauantai 28. maaliskuuta 2020

Burleskia, Pizzaa & Piña Coladaa II

~BURLESKIA, PIZZAA & PIÑA COLADAA II -ILTAMAAN LIITTYEN ~
Kaikille (myös minulta henkkoht) ennakkolipunostaneille on nyt laitettu sähköpostia lippumenettelyistä. Jos viestiä ei näy, tarkista roskapostikansio. Jos jostain bittiavaruuden syystä viestiä ei ole tullut, voit ottaa yhteyttä itse: ladywinkheart@gmail.com. Viestit on laitettu osoitteeseen, jolla olet Holvista lipun ostanut.

Uutta informaatiota illasta annetaan, kun sitä voidaan antaa.
Sitä ennen, tilaa vaikka onlineyksityistunti burleskista, Made by Winkheart -tasselit / pastiesit tai hiuskoriste taikka ihmettele joka päivä uutta burleskikirppistuotetta Lady Winkheartin facebooksivun kautta!  Livelähetystä Studio Winkheartilta myös luvassa piakoin!

Yhteydenotot: ladywinkheart@gmail.com näissäkin asioissa (:

Nähdään,

Lady Winkheart
Lady Winkheart with her Empress of the Flowers headdress,
made from recycled materials,
Photo: Milla Grönman 

sunnuntai 1. maaliskuuta 2020

Lauantaina 07.03.2020 nähdään, Salo!

Nähdään Salossa lauantaina 07.03.2020! 


Tervetuloa Vartaloiden Sydän -työpajaani burleskin ihmeelliseen maailmaan, burleskikirppikselle & Tea with Winkheart -teehetkeen tai katsomaan illan esityksiä. Lisäinfot ilmoittautumisesta faebooktapahtumassa, täällä.
//Lady Winkhearttiistai 11. helmikuuta 2020

Burleskikevät 2020 Lady Winkheartin kera

Keväällä 2020 Studio Winkheart tulee tarjoamaan viikottaisten ryhmiensä lisäksi burleskikeskiviikkoja, joiden tarjonnassa on klo 18 - 19:30 aina erilainen teema.

Lady Winkheart. Kuva: Sakari Karipuro 

Burleskikeskiviikot alkavat helmikuun lopusta. Ohessa myös muuta kevään ohjelmaa: 26.02. Vartalotarinoiden Sydän 18 - 19:30

10.03. Studio Winkheartin avoin iltama & burleskikirppis 18 - 21

11.03. Burleskiohjaukseni avoin kokeilukerta 18 - 19:30

15€, käteinen & MobilePay. Käymme läpi burleskin perusliikekieltä sekä yhdistämme liikkeitä yksinkertaiseksi koreografiaksi. 

25.03. Take Off The Bra! - rintaliivien riisumisen työpaja 18 - 19:30

01.04. Feathers 'n' Fans - Suurten höyhenviuhkojen käyttö 18 - 19:30

07.04. Studio Winkheartin avoin iltama  & burleskikirppis 18 - 21

08.04. Pose like a Pro! poseerauskurssi 18 - 19:30

15.04. Be Bodacious with a Boa! höyhenboan käytön kurssi 18 - 19:30

17.04. Kesytä Kutrisi Miss Stormin A Teacupin johdolla 18 - 21

22.04. How Should I name (S)He? Miten nimetä oma lavahahmonsa 18 - 19:30

29.04. Glamour with Gloves - Sukellus satiinihanskojen maailmaan 18 - 19:30

06.05. Studio Winkheartin kevätistuskelut  18 - 22


LISÄKSI 

07.03. Päivä burleskia @ Bar Bizarre, Salo

03.04. Burleskia, Pizzaa & Piña Coladaa @ Saaristobaari

04.04. Burleskin työpajapäivä @ Studio Winkheart
Tasselientekoa & hiuskukkatyöpajaa / pientä höyhenviuhkatyöpajaa

02.05.  Yksityiskohdat ilmoitetaan myöhemmin

09.05. Suuren suuri Burleskikirppis & Lady Winkheartin teatterivaatteiden poistohetki @ Studio Winkheart


sunnuntai 15. joulukuuta 2019

Burleskisyksy 2019 on ohitse


Burleskisyksy 2019 on ohitse. <3

Ei-esiintyvissä burleskiryhmissäni olleet luonnehtivat ohjaustani seuraavanlaisesti: 

 "Ohjaus oli varsin laadukasta, kyl vaan! Olen saanut burleskilta iloa, voimaa, itseluottamusta, hekumallisuutta  olemiseen ja Tinder -mielenkiintoa! Aina tunnilta lähden niin iloisella mielellä ja odotan bussia showgirl -jaloilla, oot superhauska ohjaaja! <3" 


"Lady Winkheartilla on ihanan pirskahteleva ja persoonallinen ote ohjaukseen, joka on ollut mielestäni kiitettävää. Olen saanut burleskilta itsevarmuutta ja miten eleillä näyttää viettelevältä ja antaa itselleen luvan olla myös viettelevä." 

"Olen saanut tänä syksynä burleskilta hyvää oloa, hyvää mieltä, hyväksyvyyttä omaa kehoa kohtaan ja itseäni kohtaan."

"Ohjaus on sopivan rentoa, mutta samalla saa riittävästi ohjausta esimerkiksi mihin kiinnittää huomiota liikkeissään. Olen saanut itselle enemmän varmuutta oman kehon suhteen (Tänään huomasin, että minulla on vyötärö, OMG!) ja minulla on parempi kehonhallinta!" 

"Olen saanut itsevarmuutta, heittäytymiskykyä, paljon piristystä ja energiaa syksyyn. Kiitokset kivasta syksystä Joka kerralla on ollut hauskaa ja odotan innolla mitä kevätkausi tuo tullessaan!" 


Syksyn 2019 yksityisiin työpajoihin on kuulunut muun muassa Åbo Svenska Marthaförening, joka luonnehti ohjaustani seuraavanlaisesti: "Vi hade en lärorik kväll full av skratt tillsammans med Lady Winkheart, då fick lära oss om burleskens historia och själva pröva på en koreografi. Det var fantastisk att bekanta sig med burlesk under ledning av en profesionell artist på svenska i Åbo. Burlesk är en härlig, tillåtande scenkonstform där alla kroppsformer är välkomna!"

Det var en ära att ha marthorna på Studio Winkheart, tackar <3


Photoshoots with Winkheart -kuvaukset ovat myös vihdoin alkaneet!
Palautetta syksyn viimeisimmästä kuvauksesta sain näin:

"Boudoir-kuvaukset ja niiden suunnittelu sujuivat asiallisessa ja rennossa ilmapiirissä. Ideointi salaisen Pinterest-taulun avulla toimi hyvin ja oivalsit sen pohjalta paremmin kuin minä itse, minkä tyylisen kuvan haluan. Studion lavasteiden ja rekvisiitan eteen olit nähnyt vaivaa. Kommunikaatio sinun, minun ja kuvaajan välillä toimi hyvin ja kuvat ilahduttivat paitsi minua, myös puolisoani. Tekisin saman milloin vain uudelleen!"

Samasta kuvaushetkestä Lady Winkheart itse. Kuva: Teemu Nurminen

 Vierailin myös Sticky Nipples Revuessa, Baltian suurimmassa burleski-iltamassa, marraskuun alussa ja voitto parhaan pukeutujan tittelistä tuli sielläkin kotiin (Stockholm Burlesque Festivalin osalta voitto pukukilvasta tuotiin kotiin jo lokakuussa). Nyt voitte siis kutsua Oceanicia sekä Stockholm Burlesque Festivalin että Sticky Nipples Revuen parhaimmaksi puvuksi! Tai Lady Winkheartia tapahtumien parhaiten pukeutuneeksi. <3 KEVÄT 2020 


Kevään 2020 osalta ei-esiintyvien jatkoryhmä Dangerous Curves in the Darkness on nyt täynnä ja The Flaming Hot Red Peppers -esiintyvä ryhmäni työstää jo seuraavaa esitystään tulevaan burleskiklubiini Burleskia, Pizzaa & Piña Coladaa II, joka järjestetään 03.04.2020 @ Saaristobaari. Iltamaan on haku auki uusille burleskitaiteen tekijöille, haun löydät täältä. 

Keväällä Lady Winkheart tarjoilee edelleen työpajoja eri aiheista syksyn tapaan Studiollaan Turun ydinkeskustassa (poseeraus, burleskihistoria, hyöhenboan käsittely, suurten höyhenviuhkojen työpaja, mahdolliset vintagekampaustyöpajat ja vintagemeikkityöpaja) ja toteuttaa yksityisesiintymisiä taikka -työpajoja. Studion työpaja-aikatauluihin palataan myöhemmin. Salaisuuksien Seurapiirin tapaan hengailuiltoja Studiolla tiistaisin noin kerran kuussa on myös luvassa sekä burleskikirppiksiä, mutta luvassa on myös teatteri- & oopperavaatepoistoja sekä kangaskirppistä.

Lisäksi suuria uutisia  kaikille Studio Winkheartin ohjaukseen halajanneille!
Keväälle järjestyy myös yksi alkeisryhmä burleskista, Sensuous Curves in the Shadows - joka kokoontuu keskiviikkoisin 08.01. alkaen klo 18 - 19:30. Ryhmä toteutuu vähintään viidellä osallistujalla eikä vaadi burleskista mitään ennakko-osaamista tai tanssitaustaa. Lisäinfot ryhmästä löydät täältä. Sitovat ilmoittautumiset sähköpostitse: ladywinkheart@gmail.com. Huomioithan, että syksyn 2020 osalta burleskiohjauksestani ei ole varmuutta.


 Nähdään keväällä Studion toiminnassa tai Saaristobaarissa <3


//LADY WINKHEART 


Sticky Nipples Revue, Eesti Päeväleht, kuva Henri-Kristian Kirsip 

perjantai 25. lokakuuta 2019

Best Dressed of Stockholm Burlesque Festival 2019!


Now you can call Lady Winkheart
The Best Dressed Of Stockholm Burlesque Festival 2019! 
💙

Thank you Fräulein Frauke & John Paul Bichard for the festival!
Oceanic headdress made by me, made from recycled materials. 
🌊 
Dress & necklace flea market treasures.


//Lady Winkheart

Oceanic headdress &  Lady Winkheart 

lauantai 14. syyskuuta 2019

Muistathan ilmoittautua Studion Winkheartin työpajoihin!

                         
        Jäitkö ilman viimeisten ei-esiintyvien viikkoryhmien paikkaa? 
                                        Haluaisitko silti harrastaa burleskia tavalla tai toisella? 

Valitsehan näistä Studio Winkheartin aktiviteeteista: 


Lady Winkheart. Photo: Sakari Karipuro