"Burleski on teatteria, kabareeta, itsensä ja muiden hyväksymistä. Oman vartalonsa ylistämistä, nauttimista ja näyttämistä. Se on oodi elämälle.” -Lady Winkheart, 2014

PALAUTTEITA


Emme välttämättä ole vielä  tavanneet ja saatat uumoilla, millaista olisi työskennellä kanssani, olla opetuksessani tai millaista seuraa olen burleskin saralla? Tai tuntuuko burleski taidemuotona vielä jännittävältä ja pohdit, olisiko burleski sinulle? 

 Anna palautteiden auttaa tässä pohdinnassa! Jokainen palaute on aito ja oikealta ihmiseltä / taholta ja kerätty opetuksestani, ohjauksestani, tilaustyöpajoistani ja tapahtumistani vuosina 2016 - 2024.


Nähdäänhän? 

<3 Lady Winkheart Lady Winkheart. Kuva: Milla Grönman Photography "Sinulla on mahtava energia ja viime viikot ennen keikkaa kun on saanut olla kanssasi tekemisissä burleskin tiimoilta, olen itse vihdoin tullut burleskitaipaleellani siihen pisteeseen että enemmän hyväksyn itseni tällaisena kuin alati yritän muuttaa joksikin. Viimeinen esitys meni tällä ajatuksella ja se on ollut rennoin esitys itselle. Kiitos että olet <3"


”Olen saanut burleskiopetukselta itsevarmuutta, ”minulla on lupa tulla katsotuksi & nähdyksi” -oloa, olen vapaampi ja minulla on mukavampi olla omassa kehossa. Burleski on ollut luovuuden toteuttamista.”


"Lady Winkheartilla on ihanan pirskahteleva ja persoonallinen ote opetukseen, joka on ollut mielestäni kiitettävää. Olen saanut burleskilta itsevarmuutta ja miten eleillä näyttää viettelevältä ja antaa itselleen luvan olla myös viettelevä." ”Olen saanut burleskiopetuksestasi rohkeutta ja muistutuksen siitä, että kelpaan juuri tällaisena kuin olen.”


”Burleskilta olen saanut enemmän kuin odotin. Uusia, todella tärkeitä ystäviä, lisää itseluottamusa, esiintymiskokemusta. Minun koko elämäni on mennyt uusiksi.””Olen saanut kevään burleskituntien aikana varmuutta omassa kehossa olemiseen ja uusia, mahtavia ystäviä.”


”Burleskituntisi on ollut viikon kohokohta ja piristänyt paljon arkeani. Olen oppinut kehonkieltä ja naisellisuutta aivan uudella tavalla.


”Burleskin myötä itseluottamukseni on kasvanut ja olen oppinut kehostani uusia asioita, mihin se pystyy.”Olen saanut burleskitunneiltasi omaa aikaa kerran viikossa, ilman että kukaan vaatii itseltäni mitään. Itseluottamusta, itsetuntemusta, uusia mahtavia tuttavuuksia ja puhdasta hauskanpitoa. ”


”Burleskiopetuksen myötä, osaan pitää taas itseäni seksikkäänä.”


”En tiennyt oliko burleskiopetus sitä, mitä odotin, mutta se oli ehdottomasti jotain mitä tarvitsin. Yksi parhaista asioista tänä vuonna. "


”Ihanaa kun jaksat järjestää näitä tunteja ja tapahtumia. Olen saanut niin paljon sisältöä elämääni burleskin kautta.”


”Olen saanut burleskiopetuksestasi iloa ja kimallusta elämääni. Löytänyt naiseuteni uudelleen ja saanut lisää itsevarmuutta.”


”Kiitokset burleskikurssista! Sain testattua omia rajojani.”


" On ollut ja tullut sellainen olo, että tässä ei-esiintyvässä burleskiryhmässä voin olla turvallisesti rohkea.”


”Burleski on antanut minulle viime vuosina paljon ja haluaisin ehdottomasti jatkaa taidemuodon parissa. ”

”Välillä on pitänyt mennä epämukavuusalueellekin, mutta se on ollut kasvattavaa. Loppupeleissä ihan mukavaa.”

”Olen odottanut joka viikko torstaita. Vaikka olisin ollut kuinka väsynyt niin Studio Winkheartille on ollut aina kiva tulla ja unohtaa normaali arki kokonaan.”


”Olen löytänyt jälleen itseni burleskin avulla.”

”Puoli vuotta sitten, kun näin burleskia ekaa kertaa Curvy Mermaidissa muistan ihailleeni esiintyjien rohkeutta ja ajatelleeni, etten ikinä pystyisi samaan mutta viime kuukausina olen ei-esiintyvässä -ryhmässä huomannut vahvasti miettiväni että esiintyminen voisi kiinnostaa tulevaisuudessa.” 


”Olen saanut sellaista rakkautta omaa kehoani kohtaan, etten aina yrittäisikään mahtua muiden luomaan muottiin vaan kunnioittaisinkin itse omaa kroppaani ja toimisin sen mukaisesti.”


”Opin syksyn aikana tissienheilutuksen. Aluksi ei meinannut onnistua, mutta nyt minäkin osaan!””Ennen esiintymistä olin varma, että tulen kuolemaan. Mutta niin ei käynytkään, se olikin ihan huippua!”

”Hylätyn Huvipuiston esiintyminen oli hienoin juttu koskaan. Sen verran jännitti, että en muista illasta mitään, mutta parhaat fiilikset jäi kuitenkin ja tää on niin mun juttu!”

”Esiintyminen jännitti superpaljon, mutta Hylätty Huvipuisto oli mahtavin esiintymiskokemukseni koskaan.”


”Kiitos toimimisesta esimerkkinä tällä alalla. Olet inspiroiva ja upea <3


"Olen saanut burleskilta itsevarmuutta ja monia hienoja iltoja katsojana ystävieni kanssa. Olen hiukan tullut tulokseen että burleski sopii kuitenkin minulle tässä kohdin paremmin ihan vaan katsojana, taide-elämyksestä  nauttijana ja fiiliksessä mukana bailaavassa roolissa."


 "Opetus oli varsin laadukasta, kyl vaan! Olen saanut burleskilta iloa, voimaa, itseluottamusta, hekumallisuutta  olemiseen ja Tinder -mielenkiintoa! Aina tunnilta lähden niin iloisella mielellä ja odotan bussia showgirl -jaloilla, oot superhauska ohjaaja! <3" 


"Olen saanut tänä syksynä burleskilta hyvää oloa, hyvää mieltä, hyväksyvyyttä omaa kehoa kohtaan ja itseäni kohtaan."

"Opetus on sopivan rentoa, mutta samalla saa riittävästi ohjausta esimerkiksi mihin kiinnittää huomiota liikkeissään. Olen saanut itselle enemmän varmuutta oman kehon suhteen (Tänään huomasin, että minulla on vyötärö, OMG!) ja minulla on parempi kehonhallinta!" 

"Olen saanut itsevarmuutta, heittäytymiskykyä, paljon piristystä ja energiaa syksyyn. Kiitokset kivasta syksystä Joka kerralla on ollut hauskaa ja odotan innolla mitä kevätkausi tuo tullessaan!" 


"Kiitos luottamuksesta ja mahdollisuudesta päästä esiintymään tapahtumaan, en olisi koskaan uskonut tulevani valituksi. Kokemus oli mahtava, esiintyjät todella upeita ja monipuolisia. Rakastan edelleen pukuasi ja muita trooppisia koristeita joita tapahtumasta löytyi. Mikä upeinta että kaikki oli vielä kierrätettyä!"

-Burleskia, Pizzaa & Piña Coladaa -iltaman artisti

Toivottavasti järjestät vielä tulevaisuudessa tapahtumia, koska olet ehdottomasti hyvä siinä. Ennakkoluulottomuutesi esiintyjävalinnoissa mahdollistaa burleskiskenen monipuolistumisen Suomessa, ainakin näin skeneneen vihkiytymättömän näkökulmasta."

-Burleskia, Pizzaa & Piña Coladaa -iltaman artisti

"Lady Winkheart on ihan huippu tuottaja ja kaikki oli todella hienosti järjestetty. Saaristobaarissa tunnelma oli mahtavaa ja yleisö oli todella upeeta!"

Burleskia, Pizzaa & Piña Coladaa -iltaman artisti

Jag lärar även på svenska. Feedback från Åbo Svenska Marthaförening: 

 
"Vi hade en lärorik kväll full av skratt tillsammans med Lady Winkheart, då fick lära oss om burleskens historia och själva pröva på en koreografi. Det var fantastisk att bekanta sig med burlesk under ledning av en profesionell artist på svenska i Åbo. Burlesk är en härlig, tillåtande scenkonstform där alla kroppsformer är välkomna!"


Photoshoots with Winkheart - kuvaussession palaute: 

"Boudoir-kuvaukset ja niiden suunnittelu sujuivat asiallisessa ja rennossa ilmapiirissä. Ideointi salaisen Pinterest-taulun avulla toimi hyvin ja Lady Winkheart oivalsi sen pohjalta paremmin kuin minä itse, minkä tyylisen kuvan haluan. Studion lavasteiden ja rekvisiitan eteen olit nähnyt vaivaa. Kommunikaatio sinun, minun ja kuvaajan välillä toimi hyvin ja kuvat ilahduttivat paitsi minua, myös puolisoani. Tekisin saman milloin vain uudelleen!"

Palautetta työstäni The Queen of Finnish Burlesque -tittelin omaavalta Suomen ensimmäiseltä neoburleskiartistilta Sugar Kanelta: 

"Olen esiintynyt kahdessa eri Lady Winkheartin järjestämässä tapahtumassa Turussa. Tapahtumat olivat aina erittäin hyvin järjestettyjä ja niistä sai tietoa aikatauluineen jo hyvin paljon ennen itse tapahtumaa. Minulle esiintyjänä on erittäin tärkeää saada tietoa tilasta itsestään, se kuinka sinne päästään helpoiten ja missä vaihessa on tultava paikan päälle, jotta voin esimerkiksi käydä läpi oman esitykseni ennen varinaista show'ta. Kaikki tämä info on laitettu sähköpostina hyvissä ajoin. Myös kaikkiin mahdollisiin lisäkysymyksiin on vastattu pikaisesti. Minulla oli ollut fyysisesti ja henkisesti rankkaa muutaman vuoden ajan, minkä takia vetäydyin aikoinaan burleskin maailmasta. Kaipasin sitä kuitenkin aina, mutta en ollut varma pystyisinkö enää esiintymään. Lady Winkheart auttoi minua uskomaan itseeni kutsuessaan minut esiintymään ensimmäistä kertaa Turkuun. Tämä antoi minulle uuden alun esiintyjänä. Tästä olen ikikiitollinen hänelle ja Miss Charming Daisylle sekä heidän järjestämästään Hylätystä Huvipuistosta. 

Suosittelen lämpimästi tekemään yhteistyötä Lady Winkheartin kanssa. Hän on täsmällinen ja ammattitaitoinen sekä ennen kaikkea hänellä on intohimo burleskia ja lajin säilyttämistä kohtaan Suomessa.

 Esiintyjänä Lady Winkheart loistaa lavalla ja koskettaa katsojaansa enigmaattisilla numeroillaan. Hänen lavavaatetuksensa on usein lähes kokonaan tehty kierrätysmateriaaleista, mikä on tänä päivänä ympäristömme hyvinvoinnin puolesta hyvin tärkeää.

 On ollut ilo ja kunnia työskennellä hänen kanssaan."