Palautteita Lady Winkheartin työstä vuosien varrelta

Lady Winkheart. Kuva: Milla Grönman Photography 
”Olen saanut itsevarmuutta, ”minulla on lupa tulla katsotuksi & nähdyksi” -oloa, olen vapaampi ja minulla on mukavampi olla omassa kehossa. Burleski on ollut luovuuden toteuttamista.”

”Olen saanut rohkeutta ja muistutuksen siitä, että kelpaan juuri tällaisena kuin olen.”

”Burleskilta olen saanut enemmän kuin odotin. Uusia, todella tärkeitä ystäviä, lisää itseluottamusa, esiintymiskokemusta. Minun koko elämäni on mennyt uusiksi.””Olen saanut kevään aikana varmuutta omassa kehossa olemiseen ja uusia, mahtavia ystäviä.”

”Burleskitunti on ollut viikon kohokohta ja piristänyt paljon arkeani. Olen oppinut kehonkieltä ja naisellisuutta aivan uudella tavalla. ”

”Itseluottamukseni on kasvanut ja olen oppinut kehostani uusia asioita, mihin se pystyy.”

”Olen saanut omaa aikaa kerran viikossa, ilman että kukaan vaatii itseltäni mitään. Itseluottamusta, itsetuntemusta, uusia mahtavia tuttavuuksia ja puhdasta hauskanpitoa. ”


”Osaan pitää taas itseäni seksikkäänä.”

"Sinulla on mahtava energia ja viime viikot ennen keikkaa kun on saanut olla kanssasi tekemisissä burleskin tiimoilta, olen itse vihdoin tullut burleskitaipaleellani siihen pisteeseen että enemmän hyväksyn itseni tällaisena kuin alati yritän muuttaa joksikin. Viimeinen esitys meni tällä ajatuksella ja se on ollut rennoin esitys itselle. Kiitos että olet <3"

”En tiennyt oliko tämä sitä, mitä odotin, mutta se oli ehdottomasti jotain mitä tarvitsin. Yksi parhaista asioista tänä vuonna. "

”Ihanaa kun jaksat järjestää näitä tunteja ja tapahtumia. Olen saanut niin paljon sisältöä elämääni burleskin kautta.”

”Olen saanut iloa ja kimallusta elämääni. Löytänyt naiseuteni uudelleen ja saanut lisää itsevarmuutta.”

”Kiitokset kurssista! Sain testattua omia rajojani.”

" On ollut ja tullut sellainen olo, että tässä ryhmässä voin olla turvallisesti rohkea.”

”Burleski on antanut minulle viime vuosina paljon ja haluaisin ehdottomasti jatkaa taidemuodon parissa. ”

”Välillä on pitänyt mennä epämukavuusalueellekin, mutta se on ollut kasvattavaa. Loppupeleissä ihan mukavaa.”

”Olen odottanut joka viikko torstaita, vaikka olisin ollut kuinka väsynyt niin studiolle on ollut aina kiva tulla ja unohtaa normaali arki kokonaan.”

”Olen löytänyt jälleen itseni burleskin avulla.”

”Puoli vuotta sitten, kun näin burleskia ekaa kertaa Curvy Mermaidissa muistan ihailleeni esiintyjien rohkeutta ja ajatelleeni, etten ikinä pystyisi samaan mutta viime kuukausina olen huomannut vahvasti miettiväni että esiintyminen voisi kiinnostaa tulevaisuudessa.” 


”Olen saanut sellaista rakkautta omaa kehoani kohtaan, etten aina yrittäisikään mahtua muiden luomaan muottiin vaan kunnioittaisinkin itse omaa kroppaani ja toimisin sen mukaisesti.”


”Opin syksyn aikana tissienheilutuksen. Aluksi ei meinannut onnistua, mutta nyt minäkin osaan!”


”Ennen esiintymistä olin varma, että tulen kuolemaan. Mutta niin ei käynytkään, se olikin ihan huippua!”

”Hylätyn Huvipuiston esiintyminen oli hienoin juttu koskaan. Sen verran jännitti, että en muista illasta mitään, mutta parhaat fiilikset jäi kuitenkin ja tää on niin mun juttu!”

”Esiintyminen jännitti superpaljon, mutta Hylätty Huvipuisto oli mahtavin esiintymiskokemukseni koskaan.”


”Kiitos toimimisesta esimerkkinä tällä alalla. Olet inspiroiva ja upea <3


"Olen saanut burleskilta itsevarmuutta ja monia hienoja iltoja katsojana ystävieni kanssa. Olen hiukan tullut tulokseen että burleski sopii kuitenkin minulle tässä kohdin paremmin ihan vaan katsojana, taide-elämyksestä  nauttijana ja fiiliksessä mukana bailaavassa roolissa." "Ohjaus oli varsin laadukasta, kyl vaan! Olen saanut burleskilta iloa, voimaa, itseluottamusta, hekumallisuutta  olemiseen ja Tinder -mielenkiintoa! Aina tunnilta lähden niin iloisella mielellä ja odotan bussia showgirl -jaloilla, oot superhauska ohjaaja! <3" 


"Lady Winkheartilla on ihanan pirskahteleva ja persoonallinen ote ohjaukseen, joka on ollut mielestäni kiitettävää. Olen saanut burleskilta itsevarmuutta ja miten eleillä näyttää viettelevältä ja antaa itselleen luvan olla myös viettelevä." 

"Olen saanut tänä syksynä burleskilta hyvää oloa, hyvää mieltä, hyväksyvyyttä omaa kehoa kohtaan ja itseäni kohtaan."

"Ohjaus on sopivan rentoa, mutta samalla saa riittävästi ohjausta esimerkiksi mihin kiinnittää huomiota liikkeissään. Olen saanut itselle enemmän varmuutta oman kehon suhteen (Tänään huomasin, että minulla on vyötärö, OMG!) ja minulla on parempi kehonhallinta!" 

"Olen saanut itsevarmuutta, heittäytymiskykyä, paljon piristystä ja energiaa syksyyn. Kiitokset kivasta syksystä Joka kerralla on ollut hauskaa ja odotan innolla mitä kevätkausi tuo tullessaan!" 

Vuosien varrella yksityisiin työpajoihin on kuulunut muun muassa Åbo Svenska Marthaförening, joka luonnehti ohjaustani seuraavanlaisesti: "Vi hade en lärorik kväll full av skratt tillsammans med Lady Winkheart, då fick lära oss om burleskens historia och själva pröva på en koreografi. Det var fantastisk att bekanta sig med burlesk under ledning av en profesionell artist på svenska i Åbo. Burlesk är en härlig, tillåtande scenkonstform där alla kroppsformer är välkomna!"

Photoshoots with Winkheart - kuvaussession palaute: 

"Boudoir-kuvaukset ja niiden suunnittelu sujuivat asiallisessa ja rennossa ilmapiirissä. Ideointi salaisen Pinterest-taulun avulla toimi hyvin ja oivalsit sen pohjalta paremmin kuin minä itse, minkä tyylisen kuvan haluan. Studion lavasteiden ja rekvisiitan eteen olit nähnyt vaivaa. Kommunikaatio sinun, minun ja kuvaajan välillä toimi hyvin ja kuvat ilahduttivat paitsi minua, myös puolisoani. Tekisin saman milloin vain uudelleen!"