"Burleski on teatteria, kabareeta, itsensä ja muiden hyväksymistä. Oman vartalonsa ylistämistä, nauttimista ja näyttämistä. Se on oodi elämälle.” -Lady Winkheart, 2014

BURLESKIKIRPPIS
Burleskikirppis tai burleskikirpputorilla kaikki on kierrätettyä ja erityistä <3

Lady Winkheart on uransa aikana järjestänyt tapahtumien ohessa ja muuallakin reilusti yli parikymmentä burleskikirppistä. Kirpputorit ja kierrätysideologia ovat hänelle sydämenasia ja yksi elämänarvoista.

Mikä on burleskikirpputori?

Burleskikirppiksellä erilainen ja erityinen tavara vaihtaa omistajaa - kuten kirpputoreilla yleensä.
Tarjolla on usein esimerkiksi pin-up -vaatetusta, vintagea, nylonsukkia, korkoja, kimallusta, glitteriä, erilaisia ja erityisiä vaatteita sekä toisinaan myös materiaalia vaikkapa omiin ompeluprojekteihisi / esiintymisasuusi. Burleskikirppiksillä käyneet tietävät, että sieltä voi löytää aika lailla vaikka ja mitä. Vain taivas on rajana!

Jokainen Hylätty Huvipuisto, sitä edeltäneet kolme Kårenin burleski-iltaa, kaikki Curvy Mermaidini, Burleskia, Pizzaa & Piña Coladaa -iltani Saaristobaarissa sekä useampi Turku Burlesque Weekend on sisältänyt burleskikirppiksen.

Burleskikirppis kävi myös Porissa ensimmäistä kertaa syksyllä 2018.
Täältä voit lukea Satakunnan Kansan maininnan aiheesta. 

Burleskikirppiksen voit myös tilata omaan tapahtumaasi!

Pidän mieluusti myyntipistettä erikoisuuksieni kanssa, saa siihen muidenkin erikoisuuksia lisätä, samalla myyden sinun artistiesi ylimääräisyyksiä. Valikoimani on kimaltava ja laaja

Kysy lisää: ladywinkheart@gmail.com

tai tarkistele Lady Winkheartin facebooksivun tarjontaa 
burleskikirppiskansion osalta. Postitus myös mahdollinen! 

Kansioon pääset täältä.