"Burleski on teatteria, kabareeta, itsensä ja muiden hyväksymistä. Oman vartalonsa ylistämistä, nauttimista ja näyttämistä. Se on oodi elämälle.” -Lady Winkheart, 2014

OPETUS


Kevään 2024 burleskin ryhmäopetuksen tietojen pariin pääset suoraan TÄSTÄ.

Opetin ensimmäisen kerran burleskia vuonna 2013 yksityistilauksena. Vuonna 2016 perustin Studio Winkheartin - Varsinais-Suomen ainoan burleskistudion - ja opetuksista tuli viikottaista työtä. 

Minulla on kokemusta niin esiintyvistä ryhmistä, ei-esiintyvistä ryhmistä, tilauskoreografioista, syntymäpäivätyöpajoista, polttarityöpajoista, yksityisopetuksesta niin naiselliseen liikekieleen ja liikkumiseen, burleskin peruskieleen, omien esitysten fiksaukseen ja erinäisten esityksissä käytettävien rekvisiittojen tekniikkaopetuksesta (esimerkiksi. suuret viuhkat, höyhenboa, satiinihansikkaat, silkkiviuhkat, aamutakki, aurinkovarjo, rintaliivit, tasselit, kävelykepin käyttö showgirltyyliin..). Opastan myös esiintymisasujen rakennuksessa ja parhaimpien materiaalien etsinnässä.

Opetan myös esiintymisasujen koristelua, hiuskukkien tekoa, tasselientekoa... You name it! Opastan myös mielelläni, miten nimetä oma tuleva lavahahmonsa ja miten päästä alkuun oman burleskiuransa kanssa.

Yksityistunnit: Alkaen 90€ / yksi hlö / 60min,
Yksityistunnit ryhmille: Alkaen 280€ / 60min 
Burleskiesitykset: Alkaen 350€ 

Viikottainen opetus Studiollasi? Valokuvamalliksi kamerakerhollenne? Höyhenviuhkoittelijaksi musiikkivideoonne? 
Tasselityöpaja työporukallenne? 

Ota yhteyttä ja keskustellaan ehdottomasti lisää: 

ladywinkheart(at)gmail.com


Lady Winkheart. Kuva: Teemu Laukkarinen <3