"Burleski on teatteria, kabareeta, itsensä ja muiden hyväksymistä. Oman vartalonsa ylistämistä, nauttimista ja näyttämistä. Se on oodi elämälle.” -Lady Winkheart, 2014

TUOTANNOT


Toivottavasti järjestät vielä tulevaisuudessa tapahtumia, koska olet ehdottomasti hyvä siinä. Ennakkoluulottomuutesi esiintyjävalinnoissa mahdollistaa burleskiskenen monipuolistumisen Suomessa, ainakin näin skeneneen vihkiytymättömän näkökulmasta."
-Burleskia, Pizzaa & Piña Coladaa -iltaman artisti

"Lady Winkheart on ihan huippu tuottaja ja kaikki oli todella hienosti järjestetty. Saaristobaarissa tunnelma oli mahtavaa ja yleisö oli todella upeeta!"
- Burleskia, Pizzaa & Piña Coladaa -iltaman artisti


Olen tuottanut lukuisia elämyksellisiä iltoja burleskin saralla. 

Tarkemmin laskettuna, joulukuuhun 2020 mennessä kaksikymmentäyksi iltamaa, toiset yksin, toiset seuralla. Produktioita tai tapahtumia yhteensä elämässäni on ollut tuotettavana jo yli viidenkymmenen.   

Kåren löytyi ensimmäisten burleski-iltamien paikaksi vuoden 2010 lopussa, jolloin sekalainen porukka tuotti ensimmäistä burleskituotantoaan. Sekalaisia Kåren -iltoja järjestettiin yhteensä kolme, The Love Game Burlesque Club, The Crazy Flamingo Lagoon & The Extravaganza Mystery Evening, jonka jälkeen Hylätty Huvipuisto - Varsinais-Suomen suurin burleski-ilta - sai alkunsa. Hylätyn Huvipuiston kanssa tuli vietettyä lähes kymmenen suurtuotantoa ja huhtikuussa 2019 Huvipuistomme rautaportit suljettiin lopullisesti. Hylätylle Huvipuistolle järjestimme myös hautajaiset Studio Winkheartilla, juhlissa oli asianmukainen showfgirlkakkukin! Hylätty Huvipuisto on ollut minulle ja Miss Charming Daisylle kuin oma lapsi. Panostus iltamaan oli valtaisa, jotta illasta tulisi odotuksiemme mukainen. Tasalaatuinen, eskapistinen, aidosti viihdyttävä -  burleski-iltaelämys joka todella oli mietitty huolellisesti ja tuotettu sen mukaan. Hylätyn Huvipuiston kuvia iltamanimineen ja teemoineen löytyy vielä jonkin aikaa tapahtuman omalta nettisivulta, täältä.

Hylätyn ohessa toteutin omaa taiteellista ambitiotani Saaristobaarissa. Lyhyemmin klubit kulkivat nimellä Curvy Mermaid, mutta klubisarjan oikea nimi oli Lady Winkheartin Seikkailut Kurvikkaalla Merenneidolla. Klubisarja oli siitä erittäin spesiaali, niin Suomen kuin kansainvälisellä tasollakin, koska se oli tarinaa. Jokainen iltama oli oma tarinansa, julisteen kirjankansitaiteesta lähtien. Ja juonto oli itse kirjoittamaani tarinaa, jossa Kapteeni Winkheart seikkaili Kurvikkaalla Merenneidollaan ympäri maailmansa meriä. Curvy Mermaidien aivan mieletön julistetaide ja kuvagallerialinkit löytyvät täältä. Lisäksi Burleskikirjan kirjoittaja Marissa Mehr vieraili tuotannossa. Kritiikki illastani Paluu Neitsytsaarille löytyy hänen sivustoltaan SaTEASEfaction täällä ja haastatteluni täällä.


Ennen Hylätyn Huvipuiston kuolemaa järjestin myös yhden iltaman Saaristobaarissa uudella konseptilla. Iltama kulki nimellä Burleskia, Pizzaa & Piña Coladaa. Se soljui läpi trooppisissa tunnelmissa, tällä kertaa ilman tarinaa. Iltaman kuvagalleria on täällä ja minivideo, jossa pääset jokaisen esityksen makuun hieman, löytyy tästä. Burleskia, Pizzaa & Piña Coladaa II juhlittiin epäonnisena koronavuotena toiseen kertaan, kuviin täältä. Mutta, juhlitaanko trooppisissa tunnelmissa vielä tulevaisuudessakin...


Ps. Muistakaa Saaristobaarin pizza. Se hyvää, se parasta on <3
Kimitoön is the one. 


Burleskia, Pizzaa & Piña Coladaa. <3 BPPC II -iltaman juliste. Malli Lady Winkheart, kuva Milla Grönman, 
graafisuus Emilia Reponen 


BPPC -iltaman juliste. Malli Lady Winkheart, kuva Heidi Pakarinen,
heidicharlottagraphics, graafisuus Diamantha Oz.