PRODUCTIONS"Kiitos luottamuksesta ja mahdollisuudesta päästä esiintymään tapahtumaan, en olisi koskaan uskonut tulevani valituksi. Kokemus oli mahtava, esiintyjät todella upeita ja monipuolisia. Rakastan edelleen pukuasi ja muita trooppisia koristeita joita tapahtumasta löytyi. Mikä upeinta että kaikki oli vielä kierrätettyä! 

Toivottavasti järjestät vielä tulevaisuudessa tapahtumia, koska olet ehdottomasti hyvä siinä. Ennakkoluulottomuutesi esiintyjävalinnoissa mahdollistaa burleskiskenen monipuolistumisen Suomessa, ainakin näin skeneneen vihkiytymättömän näkökulmasta."
-Burleskia, Pizzaa & Piña Coladaa -iltaman artisti

"Lady Winkheart on ihan huippu tuottaja ja kaikki oli todella hienosti järjestetty. Saaristobaarissa tunnelma oli mahtavaa ja yleisö oli todella upeeta!"
Burleskia, Pizzaa & Piña Coladaa -iltaman artisti

Olen tuottanut lukuisia elämyksellisiä iltoja burleskin saralla. 

Tarkemmin laskettuna, huhtikuuhun 2019 mennessä tasan kaksikymmentä iltamaa, toiset yksin, toiset seuralla. Produktioita tai tapahtumia yhteensä elämässäni on ollut tuotettavana jo yli viidenkymmenen. Kahdennenkymmennen burleski-iltaman kohdalla sain vasta ensimmäiset tuotantokukkaseni. Toivottavasti olit todistamassa tätä hetkeä yleisön puolella, Viimeisen Sammuttaessa Valot, sillä itkin myös tällöin lavalla ensimmäistä kertaa. Jos seuraavien kukkasien saamiseen tarvitaan 20 iltamaa lisää, en taida tuottaa enää yhtään mitään. 

Kåren löytyi ensimmäisten burleski-iltamien paikaksi vuoden 2010 lopussa, jolloin sekalainen porukka tuotti ensimmäistä burleskituotantoaan. Sekalaisia Kåren -iltoja järjestettiin yhteensä kolme, The Love Game Burlesque Club, The Crazy Flamingo Lagoon & The Extravaganza Mystery Evening, jonka jälkeen Hylätty Huvipuisto - Varsinais-Suomen suurin burleski-ilta - sai alkunsa. Hylätyn Huvipuiston kanssa tuli vietettyä aikansa ja huhtikuussa 2019 Huvipuistomme rautaportit suljettiin lopullisesti. Hylätyn Huvipuisto showgirlhautajaiskakku oli hautajaisissa oikein oivallisen makuista. Tuotanto oli yhteinen vain ja ainoastaan Miss Charming Daisyn kera. Iltama oli  mieletön, iso, loistava, eskapistinen, jättikokoinen burleski-iltaelämys joka todella oli tuotettu huolella kuvauspisteineen, suuren burleskikirpputorinsa kanssa sekä milloin minkäkin popcornhattarateetarjoilunsa kera. Hylätylle Huvipuistolle olen antanut itse niin paljon aikaa elämästäni ettei kukaan uskokaan. Ihan älyttömän paljon. Hylätyn Huvipuiston kuvia iltamanimineen ja teemoineen löytyy täältä. Viimeisen iltaman kuvia ei vielä ole missään.

Hylätyn ohessa toteutin omaa taiteellista ambitiotani Saaristobaarissa. Lyhyemmin klubit kulkivat nimellä Curvy Mermaid, mutta klubisarjan oikea nimi oli Lady Winkheartin Seikkailut Kurvikkaalla Merenneidolla. Klubisarja oli siitä erittäin spesiaali, niin Suomen kuin kansainvälisellä tasollakin, koska se oli tarinaa. Jokainen iltama oli oma tarinansa, julisteen kirjankansitaiteesta lähtien. Ja juonto oli itse kirjoittamaani tarinaa, jossa Kapteeni Winkheart seikkaili Kurvikkaalla Merenneidollaan ympäri maailmansa meriä. Curvy Mermaidien aivan mieletön julistetaide ja kuvagallerialinkit löytyvät täältä. 


Ennen Hylätyn Huvipuiston kuolemaa järjestin myös yhden iltaman Saaristobaarissa uudella konseptilla. Iltama kulki nimellä Burleskia, Pizzaa & Piña Coladaa. Se soljui läpi trooppisissa tunnelmissa, tällä kertaa ilman tarinaa. Iltaman kuvagalleria on täällä ja minivideo, jossa pääset jokaisen esityksen makuun edes hieman, löytyy tästä. Kyseistä konseptia saattaa tulla lisää vielä yksi ilta ensi keväänä, ellen kehitä taas itselle ominaisesti jotakin uutta.

Kuten useimmat tietävät, Kapteeni Winkheart ei ole kovinkaan kaukana totuudesta.
Iltamia tulee varmasti vielä ensi keväänä yksi Saaristobaarissa, mutta tulevaisuudessa - vain meri tietää. 

Lady Winkheart kun on siviilissä tuleva merikapteeni.

 SaTEASEfactionin kritiikkiin Paluusta Neitsytsaarille pääset tästä. 
SaTEASEfactionin Lady Winkheartin haastattelu taasen olla tässä. 

Ps. Muistakaa Saaristobaarin pizza. Se hyvää, se parasta on <3
Kimitoön is the one. 

Kuva: heidicharlottaGraphics
Julisteen graafisuus: Diamantha Oz

Burleskia, Pizzaa & Piña Coladaa. <3