Please, Send Me To The Stage!

Lady Winkheart Photo: Teemu Laukkarinen

Sooloesiintymiseen TAI duoesiintymiseen valmentava opetus, pienryhmässä

300€ / hlö 


Viisi opetuskokonaisuutta (noin  2,5 tuntisia, jotka yleensä venyvät ihan täyteen kolmeen tuntiin, nimimerkillä kokemusta viime kursseilta on) & kotitehtäviä sekä kerran tapaaminen yhdessä esitysten viimeisen hiomisen parissa. 


Alkaa syksyllä taas syksyllä 2019, toteutuu vähintään kolmella osallistujalla.
Opetusryhmä, jonka jokaisella jäsenellä on sama päämäärä - esiintyä yksin tai duollaan burleskiyleisön edessä. Viidellä eri opetuskerralla käsitellään matkalta soolominuuteen löytyviä tärkeitä aiheita: Kuka olen minä / kuka on lavahahmoni? Miten lavalla kuuluu käyttäytyä? Miten liikkua? Mitä onkaan burleskin historia? Miten seksuaalisuus liittyy burleskiin? Mistä löydän asumateriaaleja? 

Työstämme hahmoasi sekä esitysajatustasi yhdessä. Huomaathan että saat apua esityksen pähkäilyssä ja oikeaan suuntaan viemisessä, mutta koreografiasta sekä asun toteuttamisesta olet vastuussa itse. Palo päästä lavalle tulee löytyä omasta sisimmästä, sillä ohjaan vain paloasi oikeaan suuntaan. Jos omatoiminen, ohjattu työskentely, ei kuulosta sinua varten toimivalta ratkaisulta, suosittelen burleskitaustalla The Flaming Hot Red Peppers-esiintyvää ryhmää (jos ryhmään on haku auki!) taikka ei-esiintyviä Sensuous Curves in the Shadows / Dangerous Curves in the Darkness -ryhmiä. 

Soolokurssi sisältää boa- & satiinihanskaharjoitteita sekä tasselien pyöritystekniikkaa että perusliikekieltä burleskista. Kurssi tähtää siihen, että sinulla olisi valmis esitys esitettäväksi  burleskiklubille. Edellytän kurssille tulijoilta, että burleski itsessään on edes jossain määrin tuttu taidemuoto ja että olet käynyt vähintään yhdessä burleski-illassa. 

Opetuskertoja tulee olemaan noin kerran per kuukausi, viimeisimmällä soolokurssilla kerrat olivat   lokakuussa, marraskuussa, joulukuussa, tammikuussa työstettiin itsenäisesti esitystä eteenpäin ja taas helmikuussa ja maaliskuussa tapasimme.

Ilmoittautuminen soolo-opetukseen sähköpostitse: ladywinkheart@gmail.com
Viimeinen ilmoittautumispäivä soolokurssille on 30.09.2019. Tämän jälkeen selviää, toteutuuko ryhmä.

Soolokurssilaisille on tarjoutunut mahdollisuuksia esiintyä esimerkiksi Turku Priden jatkoilla tai Helsingissä uusien tulokkaiden Burlesque Blossoms -illoissa Lady Winkheartin omien iltojen lisäksi.

Kurssimaksu laskutetaan kahdessa erässä, ellet itse toivo useampaa erää. Käteismaksu onnistuu myös. Jos joudut keskeyttämään kurssin kesken ohjauksen, kurssimaksu on silti sitova.