"Burleski on teatteria, kabareeta, itsensä ja muiden hyväksymistä. Oman vartalonsa ylistämistä, nauttimista ja näyttämistä. Se on oodi elämälle.” -Lady Winkheart, 2014

TASSELS 'N' TWIRLING

Tule tekemään Lady Winkheartin kera ikiomat & uniikit tasselisi!

Seuraava Tassels 'n' Twirling -työpaja järjestetään

Lauantaina 07.11.  12 - 15:30 ( aikaa viimeistellä teoksensa 16 asti)


Studio Winkheartilla

 40€ / hlö sisältäen materiaalit sekä kahvin / teen. 

 Tasseli on se nännipihaa peittävä koriste, jossa on tupsu ja jota voit halutessasi pyörittää. Tasseleita voi käyttää kuka tahansa, sukupuolesta riippumatta. Vaihtoehtoisesti voit myös askarrella itsellesi myös pastiesit eli tasselit ilman tupsua. 

Työpajamaksu sisältää materiaaleja, mutta jos haluat tissitaideteoksiisi jotakin erityisspesiaalia, tuothan ne mukanasi. Työpajasta voit myös lähteä jo aiemmin pois, jos aikataulusi sen vaatii ja viimeistellä luomuksesi kotona. Edelliskertojen työpajassa kolme tuntia on toisilla riittänyt ja toisilla ei, joten siksi aikaa on varattu luomusten viimeistelyyn runsaasti.

Työpaja toteutuu vähintään neljällä osallistujalla. Erikoisvarusteena tarvitset mukaasi purkin, jossa voit kuljettaa kuivumispisteessä olevat luomuksesi kotiin turvallisesti. Viikko-ohjauksessa olevat voivat jättää teoksensa myös Studiolle kuivumaan.


Työpaja maksetaan työpajaan tultaessa käteisellä tai MobilePaylla.

Sitovat ilmoittautumiset: ladywinkheart@gmail.com

Made by Winkheart -pastieseja & tasseleita.