"Burleski on teatteria, kabareeta, itsensä ja muiden hyväksymistä. Oman vartalonsa ylistämistä, nauttimista ja näyttämistä. Se on oodi elämälle.” -Lady Winkheart, 2014

The Flaming Hot Red Peppers


The Flaming Hot Red Peppers - Carousel of Curiosities @ Hylätty Huvipuisto Kuva: teemu Nurminen 


The Flaming Hot Red Peppers on Lady Winkheartin oma esiintyvä viikkoryhmä, jonka kanssa harjoittelemme esityksen tulevaan tapahtumaan. Ryhmään mukaan et pääse aloittelijana suoraan, vaan sinulla on oltava jo kokemusta Lady Winkheartin ohjauksesta muilta viikkoryhmiltä. Tällä hetkellä Lady Winkheart kutsuu ohjauksestaan ihmiset mukaan tulevaan esiintyvään ryhmään, siihen ei siis voi tällä hetkellä hakea.

Esiintyvä ryhmä treenaa torstaisin välillä 18:00 - 21:00. Tämä aika sisältää myös viikottaisen asujen teon sekä muun keskustelun esitykseen liittyen. Tuntisisältö ohjauksen osalta on koreografiaa, asujenteon lisäksi. Varauduthan myös siihen, että asun tekeminen ulottuu myös omalle vapaa-ajallesi, niitä ei saada valmiiksi ohjauksen aikana. Asujen teossa tulet saamaan apua ja mitä todennäköisimmin käyttämään ompelukonetta, mutta kukaan ei ole siihen vielä kuollut - vaikka näin on uskonut alunperin. Kurssimaksun lisäksi maksat vielä erikseen materiaaleista. Pyrimme käyttämään suurimmaksi osaksi kierrätysmateriaaleja ja asumateriaalimaksu pidetään kohtuullisena, maksimissaan 60€ /hlö. Jo etukäteen voit miettiä itsellesi sopivia, korollisia, remmillisiä kenkiä, joiden kanssa on luottavaista kävellä ja ylipäätään liikkua. Korkoa ei tarvitse olla paljon.

 The Flaming Hot Red Peppersien kanssa on tehty vuosien varrella useampia koreografioita. Foxy Chicks kevään 2017 Hylättyyn Huvipuistoon Suo, Kuokka & Tissit -teemaan sopivaksi, Cleopatras of Dust vuoden 2017 Hylätyn Huvipuiston Kurpitsajuhliin, Hylätty Huvipuisto Yöunelmia iltaman alkushownhun pieni oma osuutensa sekä viimeiseen Hylättyyn Huvipuistoon luotiin Carousel of Curiosities numero itsetehtyine keppihevosineen kaikkineen. 


 Lady Winkheart tekee Flamingsien koreografiat ja asusuunnittelut itse sekä ohjaa itse ryhmäänsä viikottaisesti. 

The Flaming Hot Red Peppers - Carousel of Curiosities @ Hylätty Huvipuisto Kuva: teemu Nurminen