"Burleski on teatteria, kabareeta, itsensä ja muiden hyväksymistä. Oman vartalonsa ylistämistä, nauttimista ja näyttämistä. Se on oodi elämälle.” -Lady Winkheart, 2014

Vartalotarinoiden Sydän


Lady Winkheart. Kuva: Sakari Karipuro
Tätä työpajaa on järjestetty perinteisesti kerran syksyllä ja kerran keväällä. Seuraavan kerran työpaja on luvassa: Tiistaina 08.09. klo 19 - 21 Studio Winkheartilla
Vartalotarinoiden Sydän on Lady Winkheartin tapa raottaa sinulle kokonaisvaltaisesti burleskimaailman verhoa. Työpajassa pääset tutustumaan burleskin menneisyyteen, siihen mitä se on nyt ja missä menee sen tulevaisuus. Hyvä pohja kaikille burleskin maailmaan halajaville ja heille, joita burleski kiinnostaa mutta jotka eivät tiedä mitä se ylipäätään on.

Emme riisu, emmekä tee pitkiä koreografioita. Perehdymme kuitenkin satiinihanskoilla fiilistelyyn. Rekvisiitta löytyy kaikille lainaan studiolta, sitä ei tarvitse tuoda mukanaan. Avaan aluksi kaikille burleskin historiaa ja nykypäivää luentomuotoisesti ja voit selata burleskikirjallisuutta, jota itseltäni löytyy paljolti. Lopuksi keskitymme hetkeksi musiikin maailmaan ja rekvisiitan kanssa harjoitteluun.Työpaja on kaikille burleskista kiinnostuneille, eikä sinun tarvitse tietää haluatko jatkaa burleskin parissa vai viikko-ohjauksessa. Työpaja ei sido sinua mihinkään jatko-ohjaukseen. Se saattaa toki sytyttää kipinän eteenpäin burleskin polulla.
Innostuitko? Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse: ladywinkheart@gmail.com
Ilmoittautuminen on sitova. Työpajan hinta on 45€ / hlö ja se maksetaan kurssille tultaessa. Jos peruutat ilmoittautumisesi, sinulta laskutetaan työpajan hinta. Kurssi toteutuu vähintään kolmella osallistujalla ja osallistujamaksimi on 12 henkeä.