Viettelevien Alusvaatteiden Iltama


Viettelevien alusvaatteiden iltama syntyi tarpeesta saada maailmaan lisää hetkiä, jolloin voit käyttää kauniita alusvaatteitasi julkisesti.

Seuraava - ja toinen - Viettelevien Alusvaatteiden Iltamani  järjestetään


Perjantaina 06.11. klo 18 - 21 

Studio Winkheartilla Iltamassa voit hengailla alusvaatteissasi Studio Winkheartin ilmapiirissä siemaillen kahvia tai teetä hyvässä seurassa.

Voit tulla paikalle arkivaatetuksessa, mutta jokaisen olisi toivottavaa vaihtaa studiolla alusvaate / yövaate / vähintään aamutakkivaatetukseen, jotta ilmapiiri on sopiva ja kaikki panostaisivat satiinisen yhden illan erikoisbuduaarimme tunnelmaan.

Studiolla voi iltamassa hypistellä myös burleskikirpputorin tavaroita tai ostaa naisten alusvaatteiden historian teosta "Liivit" hintaan 15€ (näitä jäljellä elokuussa 2020 enää kaksi!) Kirpputoritavaroihin käy käteismaksu tai MobilePay.

Ilmoittaudu iltamaan mukaan: ladywinkheart@gmail.com. Osallistumismaksu 4€, joka maksetaan ilmoittautuessasi mukaan. Jos et pääsekään tulemaan, ei maksua palauteta. Maksu menee Studion toiminnan ylläpitämiseen.

Ennakkoilmoittautuminen vaaditaan, jotta iltama saadaan pidettyä suojattuna. Niinpä ilman ilmoittautumista, et voi tulla mukaan! Voit saapua tilaisuuteen, kun ehdit. Paikalle ei tarvitse ennättää tasan kuudeksi.

Nähdään hepenissä Studio Winkheartilla!


Lady Winkheart Photo: Sakari Karipuro