"Burleski on teatteria, kabareeta, itsensä ja muiden hyväksymistä. Oman vartalonsa ylistämistä, nauttimista ja näyttämistä. Se on oodi elämälle.” -Lady Winkheart, 2014

lauantai 12. marraskuuta 2016

Winkheart's Workshop's // Vartalotarinoiden Sydän

Perehdytys siihen, mitä burleski on, mistä se on tullut ja missä se on nyt sekä mitä se ylipäätään sisältää. Hyvä pohja Sinulle, jota burleski kiinnostaa, muttet vielä tiedä mitä se oikeastaan on tai haluatko ylipäätään lavalle.

Vartalotarinoiden Sydän -kurssi järjestetään tänä vuonna vielä lauantaina 3.12, yleisön toiveesta klo 17-19. Tarvittaessa kurssi järjestetään myös tammikuussa juuri ennen ryhmien toiminnan käynnistymistä.

Esiintyvään ryhmääni The Flaming Hot Red Peppers en ota enää uusia jäseniä tässä vaiheessa harjoituskautta, mutta tammikuussa alkaa sekä burleskiryhmä omaksi ilokseen kerran viikossa vartalostaan nauttiville sekä pitkän ajan soolo-opetuskurssi, joka tähtää esiintymiseen Curvy Mermaidin Matka Neitsytsaarille -illassa 28.4.2017.


KENELLE? Ihan kaikille burleskista kiinnostuneille.

EI KAI TARVITSE VIELÄ RIISUA?  Ei, työpajassa ei riisuta. 
EN PYSY KOREOGRAFIOISSA MUKANA, VOINKO TULLA SILTI? Voit, sillä tässä työpajassa ei vielä tehdä koreografioita, perehdymme liikekieleen tosin.
NO MITÄ SIELLÄ SITTEN TEHDÄÄN? Avataan burleskin historiaa, nykypäivää, perusliikkeitä ja käytetään hanskoja sekä höyhenboaa liikekielen täydentäjinä. Boa & hanskat löytyvät kaikille studiolta, joten omia et tarvitse mukaasi.
EN TIEDÄ HALUANKO JATKAA BURLESKIN PARISSA, VOINKO TULLA SILTI? Voit. Työpaja ei sido sinua mihinkään kevään opetukseen.
MITEN PÄÄSEN MUKAAN? Innostuitko? Ilmoittaudu osoitteeseen ladywinkheart@gmail.com, ilmoittautuminen on sitova. Kurssin hinta on 45€ / hlö ja se maksetaan ilmoittautumisen jälkeen. Kurssimaksua ei palauteta kuin ylivoimaisen esteen sattuessa lääkärin todistusta vastaan.
MISSÄ KURSSI PIDETÄÄN? Studio Winkheartin tiloissa, eli Lady Winkheartin studiolla, osoitteessa Kauppiaskatu 16. Tarkemmat ohjeet saat ilmoittauduttuasi.

Kurssit toteutuvat, jos per päivä osallistujia on vähintään 4 henkilöä. Maksimiosallistujamäärä on 12 henkilöä.

//Lady Winkheart

Ps. Muistathan myös Hylätyn Huvipuiston pikkujoulut Kaneliomenoita ja kurveja! 26.11.2016 klo 17 @ Studio Winkheart. Vapaa pääsy & pientä tarjoilua & yhdessäoloa kaikille burleskista kiinnostuneille!

Check it out, from here. 



LADYWINKHEART.COM
HYLATTYHUVIPUISTO.COM



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti