"Burleski on teatteria, kabareeta, itsensä ja muiden hyväksymistä. Oman vartalonsa ylistämistä, nauttimista ja näyttämistä. Se on oodi elämälle.” -Lady Winkheart, 2014

keskiviikko 14. joulukuuta 2016

Curvy Mermaid // Matka Neitsytsaarelle - Haku on nyt auki!

Ennen kevään ohjelmiston julkistamista luvassa on tietoa huhtikuun lopun illasta uusille burleskiartisteille. Curvy Mermaid seilaa siis pe 27.01.2017 Paratiisisaarelle, Hylätty Huvipuisto viihdyttää teitä pe 07.04.2017 ja huhtikuun lopussa on vuorossa:

            Curvy Mermaid // Matka Neitsytsaarelle!


SEILAA jälleen Kurvikkaalla Merenneidolla, Lady Winkheartin aluksella!

Huhtikuun lopussa on vuorossa spesiaali-ilta - matka kohti Neitsytsaarta eli laiva on lastattu uusilla burleskiartisteilla!

ONKO TÄMÄ JUURI SINULLE? ON, JOS: 

Ajatuksissasi muhii uusi burleskiesitys?  Tai sinulla on jo pöytälaatikossa sellainen? Ei haittaa, vaikka olisit sen jo muutaman kerran esittänyt, sillä tärkeintä on, että koet olevasi burleskin saralla aloittelija.

Iltama järjestetään Skärgårdsbarenissa / Saaristobaarissa osoitteessa Aurakatu 14, Turku. 

 Illasta ei makseta esiintyjille palkkioita, mutta matkakustannukset korvataan edullisimman vaihtoehdon mukaan. Voit siis hakea iltaan asuitpa missä päin Suomea tahansa. Yöpymistä kotiolosuhteissa on tarjolla muutamalle ulkopaikkakuntalaisille. 

HAKU ALKAA: 15.12.2016
HAKU PÄÄTTYY: 01.03.2017 

Tervetuloa mukaan, hakulomakkeen kimppuun pääset tästä, kliks, 

//Lady Winkheart 

LADYWINKHEART.COM

Kysymyksiä?  ladywinkheart@gmail.com auttaa!


Design: Marisa Vierros 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti