sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

Pin-Up Kirppis 23.04.2017


Viime syksyinen Merirosvokirppis joutui aikataulujen vuoksi väistymään Curvy Mermaidin jälkeiseltä lauantailta, joten nyt kokeilemme alternativekirpputoriajatusta uudelleen.

KIRPPUTORI STUDIO WINKHEARTILLA

Pääpaino pin-up / vintage / ladylike -tyylisillä tavaroilla / vaatteilla & asusteilla.

Tila on kompakti, aivan Turun ydinkeskustassa, siellä pystyy sovittamaan vaatteita vessassa sekä mallailemaan vaatteita peilin edessä. Etukäteisilmoittautumisella pääset myymään mukaan.

Järjestäjältä löytyy yksi iso vaateteline, johon yhteisiä vaatteita voidaan levittää. Voit tulla ostajaksi tai myyjäksi. Myyjänä et saa omaa tilaa Studiolta, vaan voit tuoda myytäviä tavaroita yhteiseen rekkiin sekä pöydälle tai sinne minne niitä keksimmekään virittää.

Myyjiltä perin 'paikkavuokraa' 10€ / nassunen käteisellä tapahtumapävänä, toivomuksena on myös, koska tila ei ole ison iso, että jokainen tuo mukanaan maksimissaan pari Ikeakassillista tavaraa. (Toki jos sulla on yksi iiso talvitakki mikä vie jo yhden kassin, niin sen lisäksi se kaksi).

Myyjäksi ilmoittaudutaan osoitteeseen ladywinkheart@gmail.com


Kårenin Kirppisten tapaan ostajat eivät pääse tilaan ennen kello kahtatoista, koska tila on todellakin kompakti.


//Lady Winkheart

Studio Winkheart on Lady Winkheartin ikioma treenitila, siellä harjoittelee myös Winkheartin esiintyvä burleskiryhmä The Flaming Hot Red Peppers sekä ei-esiintyvä ryhmä Sensuous Curves in The Shadows. Sen lisäksi studiolla opetusta burleskista niin viuhkatanssin, lavahahmon rakentamisen, poseeraamisen kuin itsetunnun kohottamisenkin teemoilta. 

Tapahtuma facebookissa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti