torstai 16. marraskuuta 2017

Kevään opetustarjonnasta

 Keväällä Sensuous Curves in The Shadows sekä The Flaming Hot Red Peppers -burleskiryhmät tulevat jatkamaan toimintaansa. Hintatiedot (opetus kevätkokonaisuutena alkaen 220€ / hlö riippuen opetuskokonaisuudesta), opetustiedot, päivämäärät ja muu oleellinen informaatio ilmestyy tänne joulukuun puolella.

 The Flaming Hot Red Peppers -esiintyvä ryhmäni alkaa kasata tammikuusta lähtien esitystä Hylätyn Huvipuiston viidenteen iltamaan, Yöunelmiin, yhden kerran avausspektaakkeliesitystä. Esitys tullaan toteuttamaan vähintään kuudella henkilöllä ja maksimissaan siihen tullaan ottamaan kahdeksan henkeä.

Sensuous Curves in the Shadows ei-esiintyvä ryhmä saattaa saada ystäväkseen myös toisen ryhmän, jos eritasoisia halukkaita grindaajia on tarpeeksi.

 Suunitteilla on myös useampi pienkoreografia sekä perinteiset workshopit niin isoista höyhenviuhkoista, vintagekampauksista, poseerauksesta, lavanimen valinnasta että Send Me To The Stage! -sooloesiintymiseen valmentava kurssi, jonka kautta pääsee huhtikuussa lavalle Curvy Mermaidin uusien tulokkaiden iltamaan.

  Jos jokin ryhmä jo kiinnostaa ehdottomasti, alustavan kiinnostuksensa voi ilmaista sähköpostitse osoitteeseen ladywinkheart@gmail.com

 Studio Winkheartin jouluistuskelut, joissa voidaan käydä myös läpi kevään ohjelmaa / voi esittää kysymyksiä siitä, mikä ryhmä olisi itselle sopiva, järjestetään keskiviikkona 13.12 klo 18 alkaen Studiollani ydinkeskustassa.

 //Lady WinkheartThe Flaming Hot Red Peppers -kokoonpano syksy 2017. Esityksen Cleopatras of Dust -asut.