torstai 10. tammikuuta 2019

Meikkaus- & kampaustyöpajapäivä!

Lady Winkheart Kuva: Iiro Rautiainen Tätä olette kyselleet ja toivoneet jo pidempään ja täältä he tulevat, samassa päivässä! Tämän työpajan aikana saat joko meikki- ja / tai kampausvinkkejä sekä ohjausta.


Meikkaustyöpaja luvassa burleskiartistilta Sea Breeze ja kampaustyöpaja luvassa Miss Stormin A. Teacupilta.
MEIKKAUSTYÖPAJA ON TÄYNNÄ! Varasijoille voit vielä ilmoittautua: ladywinkheart@gmail.com


KLO 12 - 14:30ish


PAINTED FACES! lavamaskeeraustyöpaja with Seah Breeze


Siipirajaus, pohjusteaine, contouring, karaktäärimeikki...
Kuulostaako tämä heprealta? Ei hätää! Burleskimeikki-työpaja perehdyttää sinut lavamaskeerauksen saloihin ja avaa termejä sekä perusmeikin ja lavameikin eroja. Maskeeraus auttaa ilmeitä erottumaan lavalta ja voi olla lavahahmosi signature-lookki. Työpajassa näet esimerkkidemoja ja pääset itse kokeilemaan mm. kasvojen muotoilua.Paja sopii burleskitaiteilijoiden lisäksi kaikille esiintyjille ja lavamaskeerauksesta kiinnostuneille. Ennen työpajaa jokaiselle osallistuvalle lähetetään infomeili, jossa kerrotaan miten pajaa varten valmistaudutaan eli mitä tulet tarvitsemaan mukaan jne.


Sea Breeze on esiintynyt burleskilavoilla vuodesta 2012 lähtien. Maskeerausalan koulutuksen Sea Breeze on saanut vuonna 2003, kokeneiden maskeerauskouluttajien johdolla, joihin lukeutuu mm. suomalainen tv- ja elokuvamaskeerauksen pioneeri Krassu Valkeasuo


Kurssi toteutuu vähinitään viidellä osallistujalla.
Osallistumismaksu 30€ / meikattava, maksetaan paikan päällä käteisellä tasarahalla TAI sirukortilla ohjaajalle.
KLO 16 - 19ish

KAMPAUSTYÖPAJAKIN ON TÄYNNÄ!

KESYTÄ KUTRISI with Miss Stormin A. Teacup"Työpaja on ehdottoman kattava paketti hiustyökaluja jokaiselle, joka haluaa hiuksilleen kauniita kampauksia luoda ja se alkaa täysin perusteista ja sopii jokaiselle, jolla on vähänkin hiuksia päässä. Työpajan oppien perusteella on helppo lähteä työstämään kampaustyöskentelyään seuraavalle tasolle."
-Lady WinkheartTyöpajan virallinen kuvaus:


Haluaisit luoda ihastuttavat pin-up/vintage -tyyliset kampaukset hiuksiisi ihan itse
- MUTTA et tiedä miten tehdään pinnikiharat tai mikä kumma on marcel wave -klipsi?...että se siitä haavesta sitten.


No worries tytöt Pin-Up Queen Miss Stormin A. Teacup on täällä ja haluaa auttaa sinua matkalla kohti unelmatukkaasi!


Kesytä Kutrisi -työpajassa perataan auki tukkasalaisuuksia perusteita myöden. Saat tietoa hiustenlaiton perustekniikoista, työvälineistä ja kampausten viimeistely nikseistä pin-up/vintage -tyylin kampauksiin IHAN ITE TEIN fiilis päämääränä.


Aikaisempaa tietotaitoa tai erityisosaamista hiusten parissa puuhastelusta ei tarvita - vilpitön tahto yrittää ja halu oppia on hyvä pakata mukaan. Kurssi sisältää luennointia aiheista sekä demoamista, eli näät miten tukkasalaisuuksia tehdään livenä.


Kurssi toteutuu vähintään kuudella osallistujalla.
Osallistumismaksu 35€ / hiukset, maksetaan paikan päällä käteisellä, Mobile Paylla TAI kortilla ohjaajalle.Työpajat järjestetään Turussa, Studio Winkheartilla aivan ydinkeskustassa. 5 minuutin kävelymatkan päässä linja-autoasemalta sekä 10 minuutin kävevelymatkan päässä juna-asemalta. Kauppatorilta tilaan on noin. 7 minuutin kävelymatka.


ILMOITTAUTUMISET TYÖPAJOIHIN
sähköpostitse: ladywinkheart@gmail.comDEADLINET: Meikkityöpajassa PE 25.01.
Hiustyöpajassa SU 27.01.Ilmoitathan sähköpostissa kuka olet ja mihin pajoihin haluaisit ilmoittautua. Hintoihin sisältyy kahvi- ja teetarjoilu.//LADY WINKHEART
Artist, model, adventurer