lauantai 23. maaliskuuta 2019

BURLESKIA, PIZZAA & PIÑA COLADAA


Sheikatut Piña Coladat on nyt nautittu ja pizza on loppu. Glitterjämiä siellä täällä ja konfettia löytynee Saaristobaarin tanssilattialta vielä piiitkään.
Ensimmäinen #burleskipizzacolada on juhlittu. Kiitos! Tack Skärgårdsbaren: personalen, Emil & Niko , DJ Sigge, Diamantha Oz julistegraafisuudesta, heidicharlottaGraphics julistekuvasta josta kuvaushetkellä ei tiedetty edes mihin kuva päätyykään, Artoa liikkuvasta kuvasta ja Lumria Photographya pysähtyneiden hetkien taltioimisestä, illassa avustaneita henkilöitä Heiri, Ilmi, Pentti, Miia, arvon pick-up duoa Tiki Punch Pixies sekä kaikkia artisteja Polkadot Peggy, Miss Tiny Joy, Lady in Smoke & Ruby Feeniks, Sandy Clit, Janey May Niac, Néné Anisée, Vivid Vamps, Penny Brazen, Irene, Kitty Vandella, Polly A'More, Roxie Venom, JOHANNA HEIKKILÆ sekä Chick Peeve!
Iltaman teille tarjosi, suunnitteli, ideoi, markkinoi, organisoi ja juonsi Lady Winkheart.
Me näemme seuraavaksi kahden viikon kuluttua Kårenilla pe 05.04., sillä Varsinais-Suomen suurin burleski-iltama Hylätty Huvipuisto sulkee silloin porttinsa lopullisesti. Jos eilinen oli kiva, niin Hylätty Huvipuisto tulee olemaan yberloistava ja aivan mieletön.
NÄHDÄÄN KÅRENILLA!

Lady Winkheart <3 Kimitoön. 

Confetti happiness!