keskiviikko 7. elokuuta 2019

Palautteita Lady Winkheartin ohjauksesta

Lady Winkheart Kuva: heidicharlottaGraphics
Vielä hetki, jotta saan nettisivuni päivitettyä täydellisesti uuteen uskoon ja avaan syksyn ohjaustarjonnan kaikkien silmille. Tässä kuitenkin palautteita Lady Winkheartin ohjauksesta vuosien varrelta. 

   Tulethan sinäkin mukaan viimeisiin viikko-ohjauksiin tänä syksynä sillä nyt on kyseessä todella ainutlaatuinen tilaisuus! ”Olen saanut itsevarmuutta, ”minulla on lupa tulla katsotuksi & nähdyksi” -oloa, olen vapaampi ja minulla on mukavampi olla omassa kehossa. Burleski on ollut luovuuden toteuttamista.”

”Olen saanut rohkeutta ja muistutuksen siitä, että kelpaan juuri tällaisena kuin olen.”

”Burleskilta olen saanut enemmän kuin odotin. Uusia, todella tärkeitä ystäviä, lisää itseluottamusa, esiintymiskokemusta. Minun koko elämäni on mennyt uusiksi.””Olen saanut kevään aikana varmuutta omassa kehossa olemiseen ja uusia, mahtavia ystäviä.”

”Burleskitunti on ollut viikon kohokohta ja piristänyt paljon arkeani. Olen oppinut kehonkieltä ja naisellisuutta aivan uudella tavalla. ”

”Itseluottamukseni on kasvanut ja olen oppinut kehostani uusia asioita, mihin se pystyy.”

”Olen saanut omaa aikaa kerran viikossa, ilman että kukaan vaatii itseltäni mitään. Itseluottamusta, itsetuntemusta, uusia mahtavia tuttavuuksia ja puhdasta hauskanpitoa. ”


”Osaan pitää taas itseäni seksikkäänä.”

”En tiennyt oliko tämä sitä, mitä odotin, mutta se oli ehdottomasti jotain mitä tarvitsin. Yksi parhaista asioista tänä vuonna. "

”Ihanaa kun jaksat järjestää näitä tunteja ja tapahtumia. Olen saanut niin paljon sisältöä elämääni burleskin kautta.”

”Olen saanut iloa ja kimallusta elämääni. Löytänyt naiseuteni uudelleen ja saanut lisää itsevarmuutta.”

”Kiitokset kurssista! Sain testattua omia rajojani.”

" On ollut ja tullut sellainen olo, että tässä ryhmässä voin olla turvallisesti rohkea.”

”Burleski on antanut minulle viime vuosina paljon ja haluaisin ehdottomasti jatkaa taidemuodon parissa. ”

”Välillä on pitänyt mennä epämukavuusalueellekin, mutta se on ollut kasvattavaa. Loppupeleissä ihan mukavaa.”

”Olen odottanut joka viikko torstaita, vaikka olisin ollut kuinka väsynyt niin studiolle on ollut aina kiva tulla ja unohtaa normaali arki kokonaan.”

”Olen löytänyt jälleen itseni burleskin avulla.”

”Puoli vuotta sitten, kun näin burleskia ekaa kertaa Curvy Mermaidissa muistan ihailleeni esiintyjien rohkeutta ja ajatelleeni, etten ikinä pystyisi samaan mutta viime kuukausina olen huomannut vahvasti miettiväni että esiintyminen voisi kiinnostaa tulevaisuudessa.” 


”Olen saanut sellaista rakkautta omaa kehoani kohtaan, etten aina yrittäisikään mahtua muiden luomaan muottiin vaan kunnioittaisinkin itse omaa kroppaani ja toimisin sen mukaisesti.””Opin syksyn aikana tissienheilutuksen. Aluksi ei meinannut onnistua, mutta nyt minäkin osaan!”


”Ennen esiintymistä olin varma, että tulen kuolemaan. Mutta niin ei käynytkään, se olikin ihan huippua!”

”Hylätyn Huvipuiston esiintyminen oli hienoin juttu koskaan. Sen verran jännitti, että en muista illasta mitään, mutta parhaat fiilikset jäi kuitenkin ja tää on niin mun juttu!”

”Esiintyminen jännitti superpaljon, mutta Hylätty Huvipuisto oli mahtavin esiintymiskokemukseni koskaan.”


”Kiitos toimimisesta esimerkkinä tällä alalla. Olet inspiroiva ja upea <3