"Burleski on teatteria, kabareeta, itsensä ja muiden hyväksymistä. Oman vartalonsa ylistämistä, nauttimista ja näyttämistä. Se on oodi elämälle.” -Lady Winkheart, 2014

sunnuntai 1. marraskuuta 2020

Burleskia, Pizzaa & Piña Coladaa II lipunmyynti aukeaa uudelleen

Lady Winkheartin viimeinen burleski-iltatuotanto Burleskia, Pizzaa & Piña Coladaa II järjestetään edelleen poikkeusolosuhteissakin. Kaikki keväällä lippunsa ostaneet pääsevät edelleen iltamaan paikan päälle ja pieni erä fyysisiä lippuja tulee myyntiin huomenna maanantaina 02.11.2020 klo 10. 

Ovet iltamaan aukeavat klo 20, showtime on JO kello 20:30. Anniskelu päättyy ja keittiö menee kiinni klo 22. Koko ravintolatilan on oltava tyhjä klo 23. 

Huomenna, maanantaina 02.11.2020 lipunmyyntiiltamaan aukeaa uudelleen. Tällöin tarjolle tulevat streamliput illasta (peruslaatuinen video, lähetetään salaiseen facebookryhmään) sekä pieni erä fyysisiä lippuja. Fyysisten lippujen ostajille suositellaan lämpimästi kasvomaskin käyttöä tapahtumassa. Lipuissa ei ole palautusoikeutta. Jos et pääsekään iltamaan, myythän oman lippusi ja sisäänpääsyoikeuden tapahtuman facebooktapahtumassa, jotta joku ilman lippua jäänyt pääsee paikan päälle aistimaan viimeisen burleski-iltamani tunnelmaa. Streamliput myydään ilman kiintitä. 

Nähdään vielä viimeisen kerran burleskitunnelmissa Saaristobaarissa! 

Tässä linkki nettikauppaan: holvi.com/shop/ladywinkheart

//Lady Winkheart 


Lady Winkheart with the Empress of the Flowers headdress.
Photo: Milla Grönman