keskiviikko 30. elokuuta 2017

Supertyöpajapäivä Studiolla la 16.09.2017LA 16.09
12:00 -13:30

Flirt with the Camera - 

Poseerausoppia, vinkkejä kuvauksiin ja kameran edessä olemiseen

Poseeraaminen on taitolaji niin kuvissa kuin lavallakin.
Miten näyttää kauniilta ja edustavalta kameran ilmestyessä näkökenttään? Entä jos selfieidenkin ottaminen jähmetyttää jo paikoilleen ja kuvat eivät to-del-la-kaan onnistu? Lady Winkheart opastaa ja auttaa alternativemalliosaamisellaan sekä kertoo, miten hän pärjää oman naisellisen neljäviiden kokoisen jalkansa kanssa kameran edessä.

 Kuvavihjepläjäys ei sisällä itsessään kuvauksia, mutta erinäisiä harjoituksia ja tarinointia kuvausolemuksesta senkin edestä.

 30€  / hlö


14:15 - 16:00

 
Feathers 'n' Fans - 
Suurten höyhenviuhkojen työpaja


Ainoana opetuksena Turussa (todennäköisesti myös Varsinais-Suomessa) isojen höyhenviuhkojen työpaja! Jo Sally Rand käytti niitä - suuria höyhenviuhkoja, joita pidetään isona osana klassista burleskia. Käymme läpi hitusen viuhkojen anatomiaa, mutta sitäkin enemmän liikekieltä viuhkojen kanssa. Työpajaan otetaan  maksimissaan kolme osallistujaa tilan rajallisuuden sekä viuhkojen määrän vuoksi.
45€ / hlö 
16:30 - 17:30
(aikaa herääville kysymyksille klo 18 asti)

How should I name (S)He - miten nimetä lavahahmonsa?
Mitä yhteistä on Lady Winkheartilla ja Sophie le Sucrélla? Miksi Sweed Candy ei välttämättä ole se paras vaihtoehto lavanimeksi? Tule kuulemaan Lady Winkheartin tarina nimen takaa sekä saamaan vinkkejä siitä, miten nimi kannattaa rakentaa.  
20€ / hlö


Ottaessasi kaksi työpajaa, vähennetään loppusummasta 5€, kaikilla kolmella vähennetään 10€. 

Sitovat ilmoittautumiset: 
ladywinkheart@gmail.com

Lady Winkheart. Kuva: Lisa McWhirter