maanantai 18. syyskuuta 2017

Studio Winkheart täyttää vuoden!

Studio Winkheart & McWhirter täyttää syyskuussa VUODEN ♥

Studiolla avoimet ovet lauantaina 23.09.2017 klo 12 - 18, joten tervetuloa kuluttamaan marjapuuron väristä sohvaryhmää, laskemaan jalkalampun varjostimen hapsuja tai silittemään uusia kultaisia satiiniverhoja.

MITEN? 
 
Kauppiaskadun ja Tuureporinkadun kulmauksesta pyörävuokrausliikkeen kohdalta vasemmalle, uudelleen vasemmalle ja vihreän oven edestä löydät studiolle kyltin.

MITÄ?


Lady Winkheart tarjoaa:

Kyseisenä päivänä vain studiolta ostettuina Hylätyn Huvipuiston Kurpitsajuhlien (27.10) lippuja hintaan 20€ / kpl sekä Curvy Mermaidin Paluu Neitsytsaarille (06.10.2017) iltaman lippuja hintaan 10€/kpl. Vain käteisellä, vain studiolta. Curvy Mermaid sisältää fyysisen lipun, Hylättyyn Huvipuistoon saat nimesi sisäänpääsevien listaan, sillä iltamassa ei ole tällä kertaa fyysisiä lippuja.

Jos hyvin käy, saattaapa tilaisuudessa olla käytetyistä materiaaleista loihdittuja Made by Winkheart -mallistonkin ensimmäisiä uniikkeja luomuksia myynnissä. Näidenkin lunastukseen sopii vain käteinen.

Send Me To The Stage! -soolokurssi myös kyseisenä päivänä erikoishintaan! Ja toki burleskiohjauksesta sopii kysellä Winkheartilta tuolloin mitä vain (:
The Flaming Hot Red Peppers esiintyvä burleskiryhmä ottaa uusia jäseniä marraskuun alussa ja Sensuous Curves in the Shadows ei-esiintyvien ryhmä uusiutuu keväällä, tammikuusta alkaen. Ei -esiintyvillä luvassa kevään aikana muun muassa satiinihanska- sekä hyöhenboakoreografiat.

//Lady Winkheart &
Lisa McWhirter

WWW.LADYWINKHEART.COM
WWW.MCWHIRTERPHOTOGRAPHY.FI


Kuva: Teemu Laukkarinen