lauantai 5. toukokuuta 2018

Curvy Mermaidin Kiitokset

 Seikkailut Kurvikkaalla Merenneidolla ovat päättyneet tältä erää. Seitsemäs Klubi - Curvy Mermaid // Peilityyneen Poukamaan on nyt juhlittu. Ennen kiitoksia haluan vielä erikseen muistuttaa, että Curvy Mermaidin ja tulevan Hylätyn Huvipuiston loppuminen ei tarkoita Studio Winkheartin opetuksen loppumista, sitä että Lady Winkheart lopettaisi keikkailunsa tai sitä, että burleskituotannot osaltani loppuisivat kokonaan. Vuorossa on vain hieman taukoa tuotannoista ja eritoten pidempää tuotantoväliä. Toki tietysti riippuuu täysin yleisöstä, kaivataanko Turkuun CurvyMermaidin -kaltaisuuksia lisää 
Kiitos aivan ensimmäisenä Skärgårdsbaren - Saaristobaarille jonka kanssa yhteistyö toimii ja jolle ajatus oman klubini tuomisesta vielä aikana, jolloin Curvy Mermaid ei ollut edes syntynyt, oli heti ajatus josta oltiin innostuneita. Ensimmäinen tila, jonne klubia ehdotin, ei vaikuttanut olevan kovinkaan innoissaan mietelmistäni. Hyvä niin jotta löysin kesällä 2016 avatun Saaristobaarin, jonka kanssa yhteistyö jatkuu tulevaisuudessa aivan varmasti. Ja thanks for the pizza, Kimitö on mun lemppari. Pitsayhteistyötä jatkamme, ehdottomasti, muodossa tai toisessa.

Kiitos eilisen artisteille Sunny Symphony,(vaikka sairastuitkin etkä päässyt paikalle) Suzie Dynamite, Jen Uine, Miss Sassy Fierce, Edgar Allan, Wilhelmina Af Fera, White Rabbit, Pick-Upit Curvy Pirates, DJ Korpi, kuvaajamme Lumria, viimeiset neljä julistetta sekä pääsyliput toteuttanut Diamantha Oz & lipunmyyntiburleskikirppiksen Ela, Pentti ja Nina.
Kiitos Curvy Mermaid 2016 – 2018. Ehkä tarinasi jatkuu joskus, joko kirjoitetussa muodossa tai tarinallisina klubeina. Klubivaihtoehto ei ole täysin suljettu poiskaan. Iltojen tuotanto, organisointi, juontaminen ja juonnon kirjoittaminen on omaa käsialaani. Seikkailuista saattaa joskus saada lukea kirjoitetussa muodossa.
SEURAAVAKSI toivon toki osallistumista sankoin joukoin Studio Winkheartin kevään työpajoihin, joista toistaiseksi vasta sähköpostilistalaiset ovatkin kuulleet, infot päivitän nettisivulle huomisen aikana. KLUBEILUA ja vielä huisimpaa, hurjempaa, kovempaa, suurempaa burleskitunnelmaa on luvassa Saaristobaarissa PERJANTAINA 26.10. kun Varsinais-Suomen suurin burleski-iltamamme - Miss Charming Daisyn kanssa tuotettuna - saapuu mestoille. Hylätty Huvipuisto Kurpitsajuhlat -edition tarjoilee burleskikirppistä, isompana kuin eilinen, laadukasta viihdettä Suomesta ja muualta sekä mahdollisuuksien mukaan perinteisen kuvauspisteemme.
Koska lokakuu luonnollisesti tulee aivan kohta, voitte aloittaa jo asujenne suunnittelun. Aika loppuu kuitenkin aina kesken, nimimerkillä kokemus löytyy..

Nähdään, opetuksessa, klubeilla tai keikalla (;
//Lady Winkheart
Ps. Lady Winkheartin kapteenitarhattu on Made by Winkheart myöskin, teen myös kierräyskukkataidetta päähineiden muodossa, jota olette saattaneet nähdä esityksissäni tai kuvien välityksellä
IG: @ ladywinkheart

Ps. Edelleen vasen korva vihoittelee poksauksesta, sillä jostain syystä räjähdys osui suoraan korvaani.


Kuva: Hylätyn Huvipuiston vakkarikuvaajan, Teemu Nurmisen käsialaa. Poks!