sunnuntai 6. toukokuuta 2018

Studio Winkheartin kevään loput työpajat

Kevään lopuista työpajaopetuksesta ja tulevasta piknikistä infoa: 


Meikkityöpajan mahdollinen ajankohta on su 17.6. Meikkityöpajan tulee vetämään Sea Breeze.  Jos työpaja saadaan tuohon väliin, lisäinfot ilmestyvät sekä facebooktapahtuman muotoon toukokuun puoleen väliin mennessä. 
PE 11.05.  


My Very First Feather Fans TAI Feathers 'n' Fans 


My Very First Feather Fans! // 45€ 
Klo 18 - 21 

Oletko haaveillut ikiomista höyhenviuhkoista? Näitkö viime keväänä Hylätyssä Huvipuistossa The Flaming Hot Red Peppersien esityksen ja tahtoisit samanlaiset viuhkat itsekin?

Tule tekemään Winkheartin kera ikiomat ensimmäiset höyhenviuhkasi! Viuhkat ovat samanlaisen malliset, mitä Flamingsien Foxy Chicks -esityksessä, eivät siis jättikokoiset isot viuhkat joiden materiaalikustannukset ovat satoja euroja. Löydät mallikuvan tehtävistä viuhkoista edellisen työpajan facebooktapahtumasta kommenteista, täältä.

Viuhkatyöpajan maksu sisältää materiaalit, viuhkohjen höyhenväri tulee olemaan valkoinen. Toteutuu vähintään kolmella osallistujalla. Kurssihinta sisältää myös kahvia / teetä. 

TAI 

Feathers 'n' Fans  // 40€ / hlö 
 
Klo 18 - 20 

Ainoana opetuksena Turussa (todennäköisesti myös Varsinais-Suomessa) isojen höyhenviuhkojen työpaja! Jo Sally Rand käytti niitä - suuria ja näyttäviä höyhenviuhkoja, joita pidetään isona osana klassista burleskia. Käymme hitusen läpi viuhkojen anatomiaa, inan historiaa ja suurimmaksi osaksi keskitymme viuhkojen kanssa leikkimiseen ja itse viuhkaharjoitteisiin. Varoituksen sanana: Useampi työpajassa ollut on rakastunut höyheniin parantumattomasti.

Toteutuu vähintään kahdella osallistujalla, tilan rajallisuuden sekä hyöhenviuhkojen määrän vuoksi. 

Viuhkatyöpajoista toteutetaan se, joka herättää enemmän kiinnostusta. Voit siis ilmoittautua molempiin ja se, johon saadaan tarpeeksi osallistujia, toteutuu. 
Ilmoittautumiset VIIMEISTÄÄN tiistain 08.05.2018 aikana. 

LA 12.05.2018 

Vartalotarinoiden Sydän -burleskihistorian työpaja sekä tasselityöpaja! 

Vartalotarinoiden Sydän  // 35€ / hlö  

Klo 12 - 13 / 13:30 


Hyvä pohja Sinulle, jota burleski kiinnostaa, muttet vielä tiedä mitä se oikeastaan on tai haluaisitko ylipäätään lavalle. Hyvä lisäkurssi Sinulle, jolle burleskin historian avaaminen tai alasuuntauksien läpikäyminen tekisi vielä terää. Burleskin historiaa, juuria, puhetta alagenreistä sekä burleskin perusharjoitteita boan sekä satiinihanskojen kera. 

Kenelle? Ihan kaikille burleskista kiinnostuneille.
Ei kai tarvitse vielä riisua? Ei, työpajassa emme riisu, satiinihanskaharjoitteita lukuunottamatta.
En pysy mukana koreografioissa, voinko tulla silti mukaan? Voit, sillä työpajassa perehdymme lähinnä liikekieleen, emme tee sen suurempia koreografiallisia harjoitteita.
No mitä siellä sitten tehdään? Avataan burleskin historiaan, nykypäivää, liikekieltä ja käytetään satiinihanskoja sekä höyhenboaa liikekielentäydentäjinä. Boa ja hanskat lyötyvät studiolta käyttöösi, joten et tarvitse omia mukaasi. Omat voi toki halutessaan tuoda, se ei ole kiellettyä.
Voit myös osallistua pelkkään historiaosuuteen, jolloin hintasi on 25€, perusharjoitteiden kera 35€. Pelkkä historiaosuus 12 - 13, koko kokonaisuus 12 - 13:30. 

Ilmoittautumiset viimeistään keskiviikon 09.05.2018 aikana ladywinkheart@gmail.com
Työpaja toteutuu vähintään neljällä osallistujalla. 


Tassels 'N' Twirling   35€ / hlö 


Klo 15 - 18 

Tule tekemään Winkheartin kera ikiomat tasselisi!
Tasseli on se nännipihaa peittävä koriste, jossa on tupsu ja jota voit halutessasi pyörittää. Tasselit eivät ole vain naisille, vaan kuka tahansa voi käyttää niitä. Vaihtoehtoisesti voit askarrella itsellesi myös pastiesit eli tasselit ilman tupsuja taikka asselit. 

Kurssimaksu sisältää materiaaleja, niin pohjaan  kuin koristeluunkin mutta jos haluat tissitaideteoksiisi jotakin erityisspesiaalia, tuothan sen itse mukanasi. Kivet tulevat olemaan muovi'kristalleja', joten esimerkiksi Swarovskit tulee olla itse ostettuina mukana. Tupsut tulevat olemaan ohuehkot perustupsut, joilla pyörittäminen niin rinnoissa kuin takapuolessakin onnistuu. Jos näit Lady Winkheartin Lunan, tiedät kyllä mitä tällä tarkoitetaan (; 

Käymme myös läpi perustekniikat tasselien pyörittämisestä. 

Toteutuu vähintään neljällä osallistujalla Kurssihinta sisältää myös kahvia / teetä. 

Ilmoittautumiset viimeistään keskiviikon 09.05.2018 aikana ladywinkheart@gmail.com


SU 20.05. Portsan katumarkkinat 

Klo 11- 15 

Lady Winkheartin & Miss Charming Daisyn outouksia sekä arkiylimääräisyyksiä tarjolla. Tule ostamaan Hylätty Huvipuisto -kangaskassi vieläkin niitä on tai vain sanomaan moi (: PE 25.05. Kesytä Kutrisi 


Klo 18 - 21 

35€ / hlö 

Kesytä Kutrisi tulee vielä kevään 2018 aikana toisen kerran! Tilaisuus teille kaikille, joilta maaliskuun työpaja meni sivu suun. 
Työpaja on ehdottoman kattava paketti hiustyökaluja jokaiselle, joka haluaa hiuksilleen kauniita kampauksia luoda ja se alkaa täysin perusteista ja sopii jokaiselle, jolla on vähänkin hiuksia päässä. Työpajan oppien perusteella on helppo lähteä työstämään kampaustyöskentelyään seuraavalle tasolle. -Lady Winkheart 

Työpajan virallinen kuvaus: 

Haluaisit luoda ihastuttavat pin-up/vintage -tyyliset kampaukset hiuksiisi ihan itse
- MUTTA et tiedä miten tehdään pinnikiharat tai mikä kumma on marcel wave -klipsi?

...että se siitä haavesta sitten.

No worries tytöt Pin-Up Queen Miss Stormin A. Teacup on täällä ja haluaa auttaa sinua matkalla kohti unelmatukkaasi!

Kesytä Kutrisi -työpajassa perataan auki tukkasalaisuuksia perusteita myöden. Saat tietoa hiustenlaiton perustekniikoista, työvälineistä ja kampausten viimeistely nikseistä pin-up/vintage -tyylin kampauksiin IHAN ITE TEIN fiilis päämääränä.

Aikaisempaa tietotaitoa tai erityisosaamista hiusten parissa puuhastelusta ei tarvita - vilpitön tahto yrittää ja halu oppia on hyvä pakata mukaan.

Kurssi toteutuu vähintään kuudella osallistujalla. 
Osallistumismaksu 35€ / hiukset, maksetaan paikan päällä käteisellä tai mobile paylla kurssiohjaajalle. Ilmoittautumiset viimeistään KE 23.05.2018 ladywinkheart@gmail.com -osoitteeseen
MA 13.08.2018  

TEA WITH WINKHEART 

Klo 18 - 19 

Syyskauden aloitus, teehetki Lady Winkheartin kera!

Tilaisuus on kaikille burleskista ja sen oppimisesta kiinnostuneille. Jos pohdit, olisiko ei-esiintyvä ryhmä sinulle, mitä Hylätyissä Huvipuistossa tapahtuu, mitä tunneillani tehdään ja koska on uusi höyhenviuhkojen työpaja, tämä on sinulle. Tilaisuudessa on tarjolla teetä sekä keksejä. Teehetki korvaa aiemmin kauden aluissa järjestetyt Burlesque with Lady Winnkheart -hetket eikä se kustanna mitään. 

Ilmoittautuminen sähköpostitse: ladywinkheart@gmail.com 


Teehetken perään järjestetään syksyn Vartalotarinoiden Sydän -burleskityöpaja KE  15.08.2018 

Klo 18 -> 

Mansikoita ja muita ihanuuksia - piknik burleskin henkeen


Perinteinen kesäpiknikimme <3 Isommin infoa tästä.