keskiviikko 5. joulukuuta 2018

Glitterlauantai! 8.12.

Lady Winkheart, Scarlett Hylätty Huvipuisto Kurpitsajuhlat 2018
Kuva: Teemu Nurminen GLITTERLAUANTAI!


Finnkino ei siunannut meitä elokuvalla, vaikka sitä pyydettiin, joten lauantain ohjelma on: Avoimet ovet studiolla, burleskikirppis siinä samassa sekä sirkusravintolaruokailu halukkaille. Ruokailu on ainut asia, johon tulee ilmoittautua ennakkoon. Alla oleva suunnitelma on vihdoin virallinen ja lopullinen. 
Tule hengailemaan tai vaikka kyselemään burleskiohjauksestani tai viimeisestä Hylätystä Huvipuistosta. Tervetuloa mukaan!
BURLESKIKIRPPIS
Tarjolla Porin kiertueen jälkeen burleskikirppiksen jälleen Turussa! Paljettimekkoja, leopardia, kimallusta, outouksia, glitteriää ja niin edelleen. Kirpputori on tarjolla klo 14 - 17, avoimet ovet studiolla tarjolla n. klo 17 asti. Käteinen on pop. Studiolle tulon ohjeet: Studio sijaitsee osoitteessa Kauppiaskatu 16 D. Käännyt Kauppiaskadulta sisäpihalle Turun keskustasta tultaessa ennen Iltapäiväkerhon taloa, ei-kaupungilta tultaessa iltapäiväkerhon jälkeen. Sisäpihan keskellä on keltainen vanha jugendtalo. Seuraa sen seinänviertä puutalon puolelta ja valitse kauimmaisin lasituksilla varustettu vihreä ovi ja olet perillä. Oven edustalla Herbert -kilpikonna ohjaa teidät sisään. Kauppiaskadulla on keskustaa katsottaessa oikealla puolella mäessä kahden tunnin kiekkopaikkoja. Ja ulkopaikkakuntalaisille muistutuksena, Kauppiaskatu studion kohdalta on yksinsuuntainen.
SIRKUSRUOKAILUYhdessä syömään - Winkheartin osalta seitsemännen kerran - Turun omaan sirkusteemaiseen ravintolaan - Pincho Nationiin! . Ilmoittaudut mukaan syömään tekstiviestitse numeroon 040 0363379. Ilmoitathan viestissä nimesi. Ruokailu on omakustanteinen. Ilmoittauduthan ruokailuun viimeistään itsenäisyyspäivän aikana klo 20 mennessä. Tämän jälkeen olet toki tervetullut mukaan, jos saat vielä pöytävarauksen ravintolaan tehtyä (: Pöytävaraus tehdään kello kuudeksi.. Pukeutuminen aktiviteetteihin niin hienosti, kuin haluaa, ehdottoman sallittua! 
Nähdään studiolla. ♥//Lady Winkheart