"Burleski on teatteria, kabareeta, itsensä ja muiden hyväksymistä. Oman vartalonsa ylistämistä, nauttimista ja näyttämistä. Se on oodi elämälle.” -Lady Winkheart, 2014

tiistai 13. marraskuuta 2018

Burleskikirppis vierailee Porissa!

Oletko haaveillut paljetti-iltapuvusta? Glitterkorviksista? Gatsby -mekosta? Korsetista? Kaipaako pikkujouluasusi glamouria? Kyllästyttääkö kaksitoista eri sesonkivalikoimaa kaupassa, kun niistä ei kuitenkaan löydä itselleen mitään spesiaalia? Haikailetko höyhenviuhkojen perään? 

PORI tilaisuutenne on tässä! 

Uransa aikana 18 burleski-iltamaa jo tuottanut, jokaisessa niissä - ja vähän milloin missäkin - burleskikirpputorin koordinoinut, burleskiartisti, -tuottajatar & -ohjaajatar Lady Winkheart tuo showgirlhenkilöiden unelman sunnuntaina 25.11. Poriin, teatteritaiteen ystävien kaupunkiin, aivan keskustaan. Tapahtuma järjestetään Anniksen alakerran salissa. 

Luvassa on erikoisuuksia, vintagea, burleskihepenettä, pin-up -vaatetusta, glitteriä, glamouria ja penkomisen iloa. Mikä parasta, ostajille tilaisuus ei maksa mitään. 

MYYMÄÄN haluaville lattiapaikka kustantaa minimaalisen 8€:n summan / myyjä. Paikkavaraus vahvistetaan maksulla. Summa kohdennetaan pääosin Anniksen arvokkaaseen toimintaan. Jokainen tuo oman kankaansa / vaaterekkinsä / henkarit ja jne. 
Ilmoittaudut myymään sähköpostitse osoitteeseen ladywinkheart@gmail.com.

Tule myymään ylimääräisyytesi! H&M ja sen sellainen perusvaate ei myyntiin kelpaa, joten on suotavaa kokea termi 'burleskikirppis' omakseen ennen ilmoittautumista. ArabiaIittalat ja muut keräilyesineet Tupperwaresta puhumattakaan, eivät kuulu tapahtuman henkeen eikä uuden tavaran jälleenmyynti. Teatterivaatetus, -rekvisiitta, tanssitarvikkeet ja asumateriaalit sen sijaan ovat varsin tervetulleita myyntiartikkeleita. 


Nähdään Anniksella, toivottavasti myös Turun tapahtumissani & opetuksessa studiollani 💕 

MUISTAKAA KÄTEINEN MAKSUVÄLINEEKSI🌹

Kysymyksiä? Varaa myyntipaikka? 

ladywinkheart@gmail.com
Tapahtuma facebookissa, täällä. 

//Lady Winkheart 
WWW.LADYWINKHEART.COM

Ps. Lisää kierrätysideologista ja tapahtuman tuottajattaresta Turun Sanomista, täällä. 


Lady Winkheart, asu & päähine tehty kierrätysmateriaaleista. Kuva: Porin oma Milla Grönman <3