"Burleski on teatteria, kabareeta, itsensä ja muiden hyväksymistä. Oman vartalonsa ylistämistä, nauttimista ja näyttämistä. Se on oodi elämälle.” -Lady Winkheart, 2014

torstai 27. syyskuuta 2018

Osallistu Salaisuuksien Seurapiiriin!


LADY WINKHEART PRESENTS: 

Salaisuuksien Seurapiiri - Society of Secrets

Ti 20 9/10 18
Ti 20 6/11 18
Ti 20 11/12 18

Klo 18 - 21 Studio Winkheartilla.

Tilaisuus on avoin kaikille, se ei sisällä burleskiopetusta eikä minkäänmoista ohjausta, se ei edellytä burleskitaustaa, se ei sisällä materiaaleja, vaan teetä ja kahvia studion puolesta ja yhteisöllisen hetken sekä tilan saattaa projektiaan eteenpäin. Salaisuutesi voi olla se, ettet voi pukeutua muualla tyllihameeseen, se ettet vielä voi kertoa kasaavasi ensimmäisen burleskiesityksesi vaatetusta tai se, että olet tehnyt hurjan hyvät materiaalilöydöt nimeltä mainitsemattomalta kirpputorilta tai se että olet virkannut samaa projektia jo neljä vuotta. Salaisuudetta voit myös saapua. Projektittakin voit saapua, vaikka vain lukemaan studion burleskikirjallisuutta. Varauduthan siihen, että tietämättömät uitetaan burleskitietoudessa Lady Winkheartin iltamien sekä opetuksen osalta.

Tilaisuudet ovat ilmaisia, mutta jos et ole käynyt studiolla aiemmin etkä tule tietävän seuran kera, kysythän saapumisohjeita sähköisesti: ladywinkheart@gmail.com. Muutoin tilaisuuksiin ei tarvitse ilmoittautua. Jokainen siivoaa omat jälkensä.

Oveen ei tarvitse koputtaa kolmesti, mutta kilpikonnaa tulee tervehtiä.

Näemme studiolla,

//Lady Winkheart

Pssst. Muistathan myös, että Hylätty Huvipuisto vetelee viimeisiään, 
kaksi iltaa jäljellä ennen kuin kaikki loppuu. 




Lady Winkheart. Kuva: Olli Viljamaa