keskiviikko 5. syyskuuta 2018

Viikko-opetus on alkanut Studio Winkheartilla


Viikottaiset ei-esiintyvät ryhmäni ovat aloittaneet harjoituskautensa Studio Winkheartilla <3 

Sensuous Curves in the Shadows on ollut tänä syksynä erittäin haluttu ja uudelleen nimetty jatkoryhmä Dangerous Curves in the Shadows on myös täynnä. Soolokurssi Please, Send Me To The Stage! alkaa taas ensi viikolla ja The Flaming Hot Red Peppers aloittaa harjoittelunsa viimeistä Hylättyä Huvipuistoa varten loppuvuodesta, luvassa tulee olemaan ikimuistettava Viimeinen Spektaakkeli.

Jäitkö paitsi viikkoryhmistä? 

Tervetuloa työpajapäivään Su 28.10!  Luvassa tulee olemaan poseerausoppeja Pose like a Pro! -työpajan kera,  Tassels 'n' Twirling -tasselityöpajaa että ikiomaa spesiaalityöpajaani burleskin historiasta sekä perusliikekielestä - Vartalotarinoiden Sydäntä. Kyseinen työpaja on hyvä teille, jotka ette vielä mahtuneet opetukseen tai edes ehtineet ilmoittautua. Puhetta siitä, mitä burleski on, mistä se on tullut, mitä se voi olla ja sen päälle mukavia hanska- sekä höyhenboaharjoitteita perusliikekielen pienoisopetuksella.

Työpajapäivän tapahtuman löydät tästä. 
Hintatiedot sekä tarkemmat tiedot päivästä ylipäätään päivitetään tapahtumaan muutaman viikon kuluessa joilloin ilmoittautuminen myös aukeaa.

Nähdäänhän työpajapäivässä sekä viimeisissä Kurpitsajuhlissa perjantaina 26.10.2018?
Lippukaupoille tästä. 
Huomaathan, että lippuja on tarjolla vain rajoitettu määrä, sillä
Saaristobaari on tilana pienempi, mitä perinteinen Kårenimme.


//Lady Winkheart 

Ps. Maaliskuulle on luvassa vielä jotain pientä, ennen kuin Hylätty Huvipuistokin loppuu kokonaan...Lady Winkheart. Concept: The Shangri-La Rubies, MUAH: Taija Tuulari
Photo: Mikael Häggblom