torstai 16. elokuuta 2018

Viikkoryhmät TÄYNNÄ - Soolokurssille mahtuu!


Viikottaiset ei-esiintyvät ryhmät ovat nyt täynnä <3 

Mutta ei hätää - soolokurssille löytyisi vielä tilaa.

Please, Send Me To The Stage! Sooloesiintymiseen TAI duoesiintymiseen valmentava opetus, pienryhmässä

280€ / hlö, laskutetaan kahdessa erässä ellei toisin sovittu 


Viisi opetuskokonaisuutta (noin  2,5 tuntisia) & kotitehtäviä

Kaksi henkilökohtaista tapaamista Lady Winkheartin kanssa oman esityksen työstöä ajatellen


Alkaa syksyllä 2018, toteutuu vähintään kolmella osallistujalla.
Opetusryhmä, jonka jokaisella jäsenellä on sama päämäärä - esiintyä yksin tai duollaan burleskiyleisön edessä. Viidellä eri opetuskerralla käsitellään matkalta soolominuuteen löytyviä tärkeitä aiheita: Kuka olen minä / kuka on lavahahmoni? Miten lavalla kuuluu käyttäytyä? Miten liikkua? Mitä onkaan burleskin historia? Miten seksuaalisuus liittyy burleskiin? Mistä löydän asumateriaaleja? 

Työstämme hahmoasi sekä esitysajatustasi yhdessä. Huomaathan että saat apua esityksen pähkäilyssä ja oikeaan suuntaan viemisessä, mutta koreografiasta sekä asun toteuttamisesta olet vastuussa itse. Palo päästä lavalle tulee löytyä omasta sisimmästä, sillä ohjaan vain paloasi oikeaan suuntaan. Jos omatoiminen, ohjattu työskentely, ei kuulosta sinua varten toimivalta ratkaisulta, suosittelen burleskitaustalla The Flaming Hot Red Peppers-esiintyvää ryhmää taikka ei-esiintyvää Sensuous Curves in the Shadows / Dangerous Curves in the Darkness -ryhmää. 

Soolokurssi sisältää boa- & satiinihanskaharjoitteita sekä tasselien pyöritystekniikkaa että perusliikekieltä burleskista. Kurssi tähtää siihen, että sinulla olisi valmis esitys esitettäväksi pienemmälle burleskiklubille maaliskuussa 2019. 

Soolokurssille voit osallistua myös,  jos sinulla on jo lavahahmo / esitys, mitä haluaisit hioa paremmaksi. Opetuskertoja tulee olemaan kerran per kuukausi: syyskuussa, lokakuussa, marraskuussa, joulukuussa, tammikuussa työstetään itsenäisesti esitystä ja taas helmikuussa ja maaliskuussa tapaamme. Alustavasti, jos se kaikille osallistujille sopii, voisimme ajatella näkevämme kerran kuussa torstai-iltaisin. 

Ilmoittautuminen soolo-opetukseen sähköpostitse: ladywinkheart@gmail.com
Viimeinen ilmoittautumispäivä soolokurssille on 30.08.2018. Tämän jälkeen selviää, toteutuuko ryhmä.

Soolokurssilaisille on tarjoutunut mahdollisuuksia esiintyä esimerkiksi Turku Priden jatkoilla tai Helsingissä uusien tulokkaiden Burlesque Blossoms -illoissa Lady Winkheartin omien iltojen lisäksi.