"Burleski on teatteria, kabareeta, itsensä ja muiden hyväksymistä. Oman vartalonsa ylistämistä, nauttimista ja näyttämistä. Se on oodi elämälle.” -Lady Winkheart, 2014

keskiviikko 26. elokuuta 2020

Studio Winkheartin Viimeinen Syksy

 Varsinais-Suomen ainoa burleskistudio lopettaa toimintansa vuoden 2020 loppuun mennessä.

Lady Winkheartin viimeiset viikkoryhmät käynnistyvät 02.09.


Syksyn ohjelman löydät kokonaisuudessaan täältä. 

Keskiviikkoisin harjoittelee Sensuous Curves in the Shadows sekä Dangerous Curves in the Darkness -ei-esiintyvät-ryhmät.
The Flaming Hot Red Peppers -esiintyvä ryhmäni ei ota enää uusia jäseniä. Tiistaisin on mahdollista ohjata Sensuous Curves in the Shadows -ryhmästä onlineversiota, pidätän myös oikeuden siirtää tämän ryhmän ohjaus keskiviikoille. Please, Send Me To The Stage! -soolokurssi alkaa tiistaina 08.09. Soolokurssilaisille on mahdollista esiintyä omalla sooloesityksellään joulukuussa Studion Viimeisissä Juhlissa. Kaikki ryhmät toteutuvat vain, jos minimiosallistujamäärä täyttyy.

Työpajoja on taas tarjolla kymmenisenkunta tasselienteosta, satiinihansikkaiden käsittelystä suurten höyhenviuhkojen käsittelyyn. Harkitsen mukaan vielä aamutakkien koristelun ja yleisen luomisen työpajoja. Syksyyn sisältyy myös jo pitkään toivottu peruukkityöpaja, jonka saapuu pitämään Wicked Violetta.

Näiden lisäksi Studiolla järjestetään suuri burleskikirpputori, jossa hankkiudun eroon teatteri- / oopperavaatevarastostani, ylimääräisistä kankaista, korseteista, koruista, vintagesta, pin-up -vaatetuksesta. Myynnissä tulee olemaan myös Made by Winkheart -päähineitä sekä tasseleita / pastieseja. Keijusiivet ja jääkuningatarasu ovat edelleen myynnissä. Toinen Viettelevien Alusvaatteiden Ilta, Lady Winkheartin 10 -vuotistaiteilijajuhlat sekä Studion Viimeiset Juhlat kuuluvat myös viimeisen syksyn ohjelmistoon.

Burleskia, Pizzaa & Piña Coladaa II -iltama jää toistaiseksi viimeiseksi tuotannokseni.

Ryhmiin ilmoittaudut sähköpostitse: ladywinkheart@gmail.com. Jos epidemiatilanne muuttuu, siirtyvät viikkoryhmät onlineohjaukseksi kevään tapaan eli ne eivät peruunnu.


Jos olet aina halunnut polttarityöpajan, yksityisohjausta, kuvaukset tai teehetken juuri Studio Winkheartilla, tilaisuutesi saada se on nyt. Käyttämättömät lahjakortit ja sovitut yksityisohjaukset tulee käyttää 10.12. mennessä.


Kaikki muutokset ovat mahdollisia.

Nähdään viimeisiä kertoja Studiolla 💞



//Lady Winkheart