"Burleski on teatteria, kabareeta, itsensä ja muiden hyväksymistä. Oman vartalonsa ylistämistä, nauttimista ja näyttämistä. Se on oodi elämälle.” -Lady Winkheart, 2014

perjantai 10. heinäkuuta 2020

Studio Winkheartin Viimeinen Syksy

03.08.2020: 
HUOM: Studio Winkheartin viimeistä syyskautta koskeva infosähköposti on tullut osalle vastaanottajista tuplana tuntemattomasta syystä.
En laita asiasta lisää sähköpostia vaan pahoittelen tilannetta tässä näin yleisesti. Kiitokset ymmärryksestä!

Jos vielä haluat sähköpostilistalleni, etkä sillä ole, lähetäthän sähköpostia osoitteeseen: ladywinkheart@gmail.com liittyäksesi kuulemaan uusista käänteistä.


Studio Winkheartin viimeinen syksy ja viimeinen toimintakausi alkaa syyskuun alussa 2020 ja loppuu joulukuun puolessa välissä 2020.

Studio Winkheartin viimeisen burleskiohjauksen tarjonta syksyllä 2020, olkaapa hyvä.
Kaikkiin muutokset ovat mahdollisia.

Jos epäröit, uskallatko burleskimaailmaan mukaan, käy lukemassa työstäni saamiani palautteita vuosien varrelta täältä. 

 Ei-esiintyvät ryhmät keskiviikkoisin: 

KE 18:00 - 19:30 Sensuous Curves in the Darkness, Lady Winkheartin burleskin alkeisryhmä 

14 krt, 250€ 

Syksyn ohjaus sisältää 14 1,5h kertaa, joista jokainen sisältää lämmittelyn, koreografian edistämistä sekä muita burleskiin liittyviä harjoitteita. Teemme syksyn aikana kolme eri koreografiaa ja tahti on kaikille sopiva, kuten ohjauskin. Ei vaadi ennakko-osaamista. Emme riisu koreografioissa muuta kuin satiinihansikkaat. Kaiken rekvisiitan saat käyttöösi Studiolta.

Ohjaus toteutuu vähintään 5 hengellä. Varmistat paikkasi ryhmässä maksamalla 50€:n varausmaksun ilmoittautumisesi jälkeen. Ilmoittautumismaksua ei palauteta, jos olet estynytkin osallistumasta ryhmään. Muu kurssimaksu laskutetaan kahdessa 100€:n erässä, ellei muuta ole sovittu.
Jos ryhmä ei toteudu, palautetaan varausmaksu.


Lisätiedot ryhmästä täällä.


Sensuous Curves in the Shadows onlineburleskiryhmä myös suunnitteilla, 11 krt, 200€ / hlö, päivä todennäköisesti tiistaisin klo 18 - 19:30, otan myös oikeuden siirtää tämän ryhmän keskiviikoille klo 19:30 - 21 alkeisohjauksen jälkeen tai 18 - 19:30 ennen alkeisjatkoa. 

Sisältö sama kuin fyysisellä ryhmällä, mutta vähemmillä harjoittelukerroilla. Ohjaus streamataan suljettuun facebookryhmään. Ohjauskerran pituus on 1,5h, 1 kerran tutustuminen, 3 x 3 kerran koreografioita sekä 1 x kertauskerta. Ohjaus on katsottavissa myös muuna ajankohtana, kuin sen streamausajankohtana.

Ohjaus toteutuu vähintään 5 hengellä. Varmistat paikkasi ryhmässä maksamalla 50€:n varausmaksun ilmoittautumisesi jälkeen. Ilmoittautumismaksua ei palauteta, jos olet estynytkin osallistumasta ryhmään. Muu kurssimaksu laskutetaan kahdessa 75€:n erässä, ellei muuta ole sovittu.
Jos ryhmä ei toteudu, palautetaan varausmaksu.


KE 19:30 - 21 Dangerous Curves in the Darkness, Lady Winkheartin burleskin jatkoryhmä kaikille, jotka ovat jo burleskiohjauksessa olleet. Sisältää uusia koreografioita.

14 krt, 250€ 

Syksyn ohjaus sisältää 14 1,5h kertaa, joista jokainen sisältää lämmittelyn, koreografian edistämistä sekä muita burleskiin liittyviä harjoitteita. Teemme syksyn aikana kolme eri koreografiaa jotka ovat asteen verran vaativampia, mitä alkeisryhmän koreografiat.  Kaiken rekvisiitan saat käyttöösi Studiolta.

Ohjaus toteutuu vähintään 5 hengellä. Varmistat paikkasi ryhmässä maksamalla 50€:n varausmaksun ilmoittautumisesi jälkeen. Ilmoittautumismaksua ei palauteta, jos olet estynytkin osallistumasta ryhmään. Muu kurssimaksu laskutetaan kahdessa 100€:n erässä, ellei muuta ole sovittu.
Jos ryhmä ei toteudu, palautetaan varausmaksu.

Lisätiedot ryhmästä täällä.


The Flaming Hot Red Peppers, Lady Winkheartin esiintyvä ryhmä ei ota enää uusia jäseniä.

Please, Send Me To The Stage! -soolokurssi viimeistä kertaa, ilman esiintymismahdollisuutta. Esiintymismahdollisuus Studio Winkheartin Viimeisissä Juhlissa! 
Kokoontumiset kerran kuussa syyskuu - joulukuu -aikana, yhteensä 4 x 3h ohjauskertaa.
 Toteutuu vähintään neljällä osallistujalla.

Edellytyksenä on, että olet nähnyt vähintään kolme burleski-iltamaa livenä ja tiedät jo, mitä taidemuoto on. 

Lisätiedot ryhmästä täällä.  Hinta 280€ / hlö.



Voit myös edelleen ottaa osaa onlinekursseille, joiden videot ja liveohjauskerrat olivat kevään 2020 aikana. Kurssi-infot löydät täältä. Kokonaisuudet maksavat 50€ / neljä kertaa.


TYÖPAJAT JA MUUTA:



Vartalotarinoiden Sydän - mitä burleski on? -työpaja burleskin historiasta ja siitä, mitä se on nyt. Sisältää myös pienen höyhenboa- & satiinihansikasleikittelyn  TI 08.09 klo 19 - 21
Informaatio täällä. 

Poseeraustyöpaja Pose like a Pro!, Suurten viuhkojen työpaja Feathers 'n' Fans, kuinka nimetä lavahahmonsa How Should I name (S)He? LA 19.09
Informaatio täällä. 

 Burleskikirppisviikonloppu, LA - SU 26. - 27.09. klo 12 - 16.
Informaatio täällä. 

Wigs with Violetta - Kuituperuukin ABC LA 03.10. klo 14 - 16
Ohjaajana Wicked Violetta. Informaatio täällä.

Viettelevien Alusvaatteiden ilta PE 06.11. klo 18 - 21, osallistumismaksu 4€ / hlö
(Ennakkoilmoittautuminen!) Informaatio täällä. 

Satiinihansikkaiden Glamour with Gloves, höyhenboan Be Bodacious with a Boa, rintaliivien poiston Take off the Bra! & aamutakkeilun työpajat Marvellous Morning Gowns LA 14.11.
Informaatio täällä. 

La 07.11. klo 12 - 15 (/16 asti voi jäädä tekemään Studiolle) Tasselityöpaja Tassels 'n' Twirling
Informaatio täällä.

Su 08.11. klo 12 - 15 hiuskukkia & hatukke / kukkapanta Fascinators 'n' Flowers -työpajan myötä
Informaatio täällä. 

Kesytä Kutrisi -kolmen tunnin vintagekampausten ja hiustenlaiton työpajan Miss Stormin A. Teacupin kera voi ostaa edelleen 15€:n hintaan. Työpajan sisältö on suljetussa facebookryhmässä.

Salaisuuksien Seurapiirien osallistujamäärä keväällä 2020 oli niin vähäinen, ettei niitä enää syksyllä 2020 järjestetä. Jos haluat nähdä tilan, osallistu työpajoihin, viikko-ohjaukseen, burleskikirpputoreille tai sovi erillinen näyttökerta Lady Winkheartin kanssa.

Burleskia, Pizzaa & Piña Coladaa II -iltama 13.11.2020 jää toistaiseksi Lady Winkheartin viimeiseksi tuotannoksi. 
Informaatio illasta täällä. 


PE 02.10. Lady Winkheartin 10-vuotistaiteilijajuhla 
Kakkua, skumppaa ja Lady Winkheart.


TO 10.12. Winkheartin Viimeiset Juhlat 
Osallistumismaksun suuruus tarkentuu myöhemmin.
Iltamassa mahdollisuus myös muutamalle sooloesitykselle!



Lisäksi edelleen tilauksesta: Yksityistunnit aiheesta burleski, naisellinen liikekieli, itsetunnon kohottaminen, poseeraus, mitä ikinä haluatkaan 60€ / 60min, kyseinen hinta ei koske ryhmiä.

 Työpajat, polttarityöpajat, syntymäpäivätyöpajat ja niin edelleen onnistuvat vuoden 2020 loppuun asti Studiolla ja tämän jälkeen tilauksesta muissa tiloissa pidettäviksi. Ylläolevia työpajoja on mahdollista tilata myös tilausohjauksena ryhmille.