"Burleski on teatteria, kabareeta, itsensä ja muiden hyväksymistä. Oman vartalonsa ylistämistä, nauttimista ja näyttämistä. Se on oodi elämälle.” -Lady Winkheart, 2014

sunnuntai 16. syyskuuta 2018

Ilmoittautuminen työpajapäivään nyt käynnissä!


Hylätyn Huvipuiston Kurpitsajuhlien yhteydessä järjestetään useampi burleskiin liittyvä työpaja Lady Winkheartin johdolla Studio Winkheartilla sunnuntaina 28.10.2018. Saat kunnolliset saapumisohjeet tilaan sähköpostitse ennen työpajoja. 



Ottaessasi kaksi työpajaa, säästät 5€, kaikki kolme vähennetään yhteissummasta 10€. 



Kaikki työpajat maksetaan käteisellä tapahtumatilaan tultaessa. Ilmoittautumiset osoitteeseen: ladywinkheart@gmail.com. Ilmoittautumiset ovat sitovia, esteen sattuessa työpajan hinta laskutetaan, oman paikkansa voi myös myydä omatoimisesti eteenpäin. 




Jokainen työpaja toteutuu, jos siihen ilmoittautuu vähintään 4 osallistujaa. 




FLIRT WITH THE CAMERA 




12:00 - 13:45



30€ / hlö




Poseerausoppia, vinkkejä kuvauksiin, kehon kulmiin sekä kameran edessä olemiseen.



Poseeraaminen on taitolaji niin kuvissa kuin lavallakin. Miten näyttää kauniilta ja edustavalta kameran ilmestyessä näkökenttään? Entä jos selfieidenkin ottaminen jähmetyttää jo paikoilleen ja kuvat eivät to-del-la-kaan onnistu? Lady Winkheart opastaa ja auttaa alternativemalliosaamisellaan sekä kertoo, miten hän pärjää oman naisellisen neljäviiden kokoisen jalkansa kanssa kameran edessä.



Kuvavihjepläjäys ei sisällä itsessään kuvauksia, mutta erinäisiä harjoituksia ja tarinointia kuvausolemuksesta senkin edestä.




VARTALOTARINOIDEN SYDÄN




14:15 - 16:00



35€ / hlö




Perehdytys siihen, mitä burleski on, mistä se on tullut ja missä se on nyt sekä mitä se ylipäätään sisältää. Hyvä pohja Sinulle, jota burleski kiinnostaa, muttet vielä tiedä mitä se oikeastaan on, haluat tutkailla taidemuotoa lähemmin ja miettiä, haluatko ylipäätään lavalle. Sopii myös jo burleskin parissa puuhastelleille, jos haluat perehtyä taidemuodon historiaan, nykypäivään, alalajeihin sekä kevyeen liikekieleen sen jälkeen. 



Työpajassa ei riisuta eikä siellä tehdä sen suurempaa koreografiaa, vaan erinäisiä lyhyitä harjoitteita. Omaa höyhenboaa tai satiinihanskoja et tarvitse mukaasi, studio tarjoaa ne käyttöösi. 




TASSELS 'N' TWIRLING
16:30 - 19:00 



45€ /hlö 



Tule tekemään Lady Winkheartin kera ikiomat ensimmäiset tasselisi! Tasseli on nännipihan peittävä koriste, jossa on tupsu ja jota voit halutessasi pyörittää. Tasselit eivät ole vain naisille, vaan kuka tahansa voi käyttää niitä. Kuulet neljä erilaista tapaa rakentaa tasselisi, joista käytämme yhtä omien luomuksiemme rakentamiseen. Vaihtoehtoisesti voit myös askarrella itsellesi pastiesit - tasselit ilman tupsuja. 



Työpajamaksu sisältää tarvikkeita, yksinkertaiset perustupsut sekä kiinnikkeet jokaiselle sekä sekalaisia 'jalokiviä' ynnä muuta. Jos haluat tiettyjä spesiaaleja materiaaleja tasseleihisi, tuothan ne mukanasi. 




Kysyttävää? Halu ilmoittautua pajoihin? 



Teethän sen sähköpostitse: 
ladywinkheart@gmail.com 




//Lady Winkheart