"Burleski on teatteria, kabareeta, itsensä ja muiden hyväksymistä. Oman vartalonsa ylistämistä, nauttimista ja näyttämistä. Se on oodi elämälle.” -Lady Winkheart, 2014

perjantai 3. huhtikuuta 2020

Lady Winkheart goes Live!

Vallitsevista maailman ja Suomen olosuhteista johtuen Lady Winkheartkin on siirtynyt online- ja liveohjausten sekä -videoiden maailmaan. Toistaiseksi liveohjausta saavat viikkoryhmäni, mutta lisääkin on todennäköisesti luvassa. 

Joka tapauksessa uusi konsepti itseltäni teille on tunnin viihdeohjelma TikiLive! joista ensimmäinen lähetys lähetettiin perjantaina 03.04.2020 klo 20 - silloin kun Burleskia, Pizzaa & Piña Coladaa II -iltaman ovet olisivat auenneet jos iltama olisi voitu nyt suunnitellusti pitää (tai Hylätyn Huvipuiston ovet olisivat auenneet, jos kyseistä iltamaa enää olisi.) 

 TikiLive! -sarjan ensimmäisen jakson löydät tästä. Tarvitset sen katsomiseen facebooktunnukset. 
Livejä on luvassa lisää, instagramissa jo liveiltiin Studio Winkheartista mutta lisälähetys siitä on luvassa myös facebookin kautta jotta video on pidempään katsottavissa lähetyksen jälkeen. Luomisliveä - videoita joissa askartelen, ompelen tai tuunaan siis luon - on mahdollisesti myös luvassa. 

 Tulevaisuuden TikiLive! -jaksoihin on jo ideoita hautumassa ja mielenkiintoista sisältöä saadaan varmasti lisää. 


Nähdään! 


//Lady Winkheart


Where the Tikilive! magic happens.