"Burleski on teatteria, kabareeta, itsensä ja muiden hyväksymistä. Oman vartalonsa ylistämistä, nauttimista ja näyttämistä. Se on oodi elämälle.” -Lady Winkheart, 2014

tiistai 19. joulukuuta 2023

Kevään 2024 viikottainen burleskiopetus

 Keväällä 2024 Lady Winkheart palaa opettamaan burleskia viikottaisesti. 
Ryhmä toteutuu ja tekstin julkaisuhetkellä vielä muutama mahtuisi mukaan!


Tule mukaan viikottaiseen ryhmään!

BURLESKIN VIIKKOTUNNIT TURUSSA


 Kyllä - Lady Winkheart palaa keväällä 2024 opettamaan taidemuotoa viikottaisesti *lisää tähän riemunkiljahduksia*. Tule mukaan sensuellin liikekielen, hauskuuden ja kimalluksen maailmaan ammattitaitoisen ja laadukasta opetusta tarjoavan burleskiopettajan oppiin. 


MITÄ ON LUVASSA? 


Kevät koostuu, tuttuun tapaan, kolmesta viiden kerran kokonaisuudesta. Jokaisen kokonaisuuden aikana sukellamme yhteen koreografiaan yhdessä aidosti ajan kanssa, käymme läpi burleskin perusliikekieltä ja teemme burleskin maailmaan liittyviä muita harjoitteita kehosta huolehtimista unohtamatta. 

Tasoltaan kurssi rakentuu aloittelijoiden ja osittain alkeisjatkon, eli Sensuous Curves in the Shadows & Dangerous Curves in the Darkness - ryhmien välimaastoon, riippuen osallistujien taitotasosta. On myös mahdollista toiselle illalle, toisessa sijainnissa, järjestää toinen ryhmä. Toteutuakseen tilan lisäksi tämä vaatisi vähintään 6 vaativampaa taitotasoa arvostavaa osallistujaa.

MILLOIN? 

Keskiviikkoiltaisin, klo 20:15 - 21:15. 

Kevään aikataulu on: 

10.01. Tutustumiskerta burleskiin ja Lady Winkheartin burleskiopetukseen

17.01.
24.01. 
31.01.
07.02.
14.02.

21.02.
28.02.
06.03.
13.03.
20.03.

27.03.
03.04.
10.04.
17.04.
24.04.

MITÄ MAKSAA? 

Koko kevät 255€ sisältäen 15 x 60min viikottaiset burleskitunnit. 
Jos osallistut myös kokeilu- & kertauskerralle 10.01. hinta on 265€.

Mahdollista maksaa kolmessa erässä (85€ / 88,5€ per erä).

Pelkkä tutustumiskerta 10.01. 18€ / hlö.

Maksutapoina käyvät tällä hetkellä lasku, MobilePay sekä käteinen (sovittava etukäteen).

Ilmoittautuessasi pelkälle tutustumiskerralle, varmistat paikkasi tunnilla maksamalla tutustumiskerran hinnan maksuohjeiden mukaisesti.

Ilmoittautuessasi ryhmään, saat varausmaksun (50€) ohjeet. Varausmaksu tulee maksaa kolmen päivän kuluessa varausmaksuohjeiden saamisesta, muutoin paikkasi vapautuu jonossa seuraavalle. Varausmaksu hyvitetään ryhmähinnasta.  Varausmaksua ei palauteta, jos oletkin estynyt osallistumaan ryhmään.
Jos ryhmä ei toteudukaan, varausmaksut palautetaan.

MITEN ILMOITTAUDUN? 

Jess, vihdoinkin pääset mukaan opetukseeni! Miten? Laita sähköpostia osoitteeseen: ladywinkheart@gmail.com otsikolla "Burleskitryhmä" tai "Kokeilukerta" ja lähetän sinulle varausmaksun ohjeet.

Viimeinen ilmoittautumispäivä ryhmiin on 28.12.2023.
 Vähimmäisvaatimus toteutumiseen on kuusi osallistujaa ja tällä hetkellä ryhmä toteutuu.

MISSÄ OPETUS ON? 

Tilamuutokset ovat mahdollisia, mutta tällä hetkellä tapaamme osoitteessa Rauhankatu 15. 

Lähetän sekä tutustumiskerran osallistujille että ryhmäosallistujille tarkemmat saapumisohjeet sekä kurssiosallistumisohjeet sähköpostitse ennen opetuksen alkua. 

PITÄÄKÖ MINUN OSATA JO JOTAIN? 

Ei tarvitse. Tärkeintä on, että koet burleskin asiaksi jota haluat elämääsi viikottaisen opetuksen muodossa. Taidemuodon opetus kanssani ei vaadi mitään ennakko-osaamista, ei tanssista tai rytmiikasta. 

KUKA OPETTAA?

Lady Winkheart (Edvina Walstén) on esittänyt burleskia jo vuodesta 2010. Hän on urallaan tuottanut jo 22 burleski-iltaa ja opettanut taidemuotoa vuodesta 2013 lähtien. Lady Winkheart on tarkka ja kehuttu opettaja, jonka opetus on laadukasta ja rakkaudella toteutettua. Hänellä on aito palo taidemuodon säilymiseen ja kehittämiseen. 

Lady Winkheart rakentaa opetuksensa itse, joten kaikki harjoitteet ja koreografiat ovat hänen itsensä tekemiä eikä hänen opetustaan saa keneltäkään muulta. 


MINULLA ON KYSYTTÄVÄÄ! 

Yritin parhaani mukaan muistaa kirjoittaa kaiken tärkeän ylläoleviin teksteihin, mutta jos mietit vielä jotakin laita rohkeasti viestiä. 

Vastailen kaikkein mieluiten ajalla sähköposteihin sosiaalisen median sijaan, vaikka sieltäkin toki löydyn. Viestit tavoittavat minut osoitteesta: ladywinkheart@gmail.com


Yksityisopetukset, tilaustyöpajat, kustomoidut tasselit ja niin edelleen ovat valikoimassani edelleen. 

Keväälle 2024 on suunnitteilla myös työpajapäiviä ja niistä ilmoitan lisää myöhemmin. 

Kurssiterveisin, 

//Lady Winkheart 

Pssst. Kirjoitathan kalenteriisi myös jo perjantain 12.04.2024. 
Näemme nimittäin silloinkin, minulle rakkaassa Saaristobaarissa! <3


Tule mukaan burleskiryhmääni! Kuva: Milla Grönman Photography