"Burleski on teatteria, kabareeta, itsensä ja muiden hyväksymistä. Oman vartalonsa ylistämistä, nauttimista ja näyttämistä. Se on oodi elämälle.” -Lady Winkheart, 2014

sunnuntai 10. joulukuuta 2023

Studio Winkheartin uusi aikakausi


 Tasan kolme vuotta sitten 10.12. olimme surullisenkin asian äärellä. Vuosina 2016 - 2020 Turun ydinkeskustassa salaisen suojaisella sisäpihalla sijainnut Varsinais-Suomen ainoa burleskistudio vietti  nimittäin Viimeisiä Juhliaan. 

Studio Winkheartilla oli järjestetty kuvauspäiviä, siellä olivat harjoitelleet burleskiryhmäni Sensuous Curves in the Shadows ja Dangerous Curves in the Darkness sekä esiintyvä ryhmäni The Flaming Hot Red Peppers. Tilassa oli järjestetty yksityisopetuksia, burleskikirpputoreja, työpajoja niin satiinihansikkaiden sulokkaasta käytöstä suuriin höyhenviuhkoihin, tasselien pyörityksestä aamutakin viettelevään riisumiseen. Studiolla oli treenaillut esityksiään useampi esiintyjä, siellä vietettiin monen monituiset illanistuskelut, toteutettiin yksityisopetukset ja Hylätyn Huvipuiston hautajaiset. Promokuvauksetkin Hylätyn Huvipuiston Yöunelmiin järjestettiin Studiollani.

Studio Winkheartin tunnelmaa ei voine sanoin kuvailla, sillä se piti kokea. Vaaleanpunaisen hapsulampun alla vaihdettiin myös syvempiäkin keskusteluja elämän merkityksellisista käänteistä ja nautittiin kuppi jos toinenkin kuumaa. Viime vuosina moni on kertonut kaipaavansa Studio Winkheartia. Toisaalta, olen myös saanut palautetta, että ammattitaidollani olla aidosti läsnä ihmisille, ottaa heidän tarpeensa huomioon ja suunnitella laadukkaita opetuskokonaisuuksia, saisin luotua samanlaisen tunnelman vaikka minne. Näin ollen aivan kaikki Studio Winkheartin taika ei ole ollut paikkasidonnaista. 

 Kevään 2024 osalta voinkin iloksenne ja iloksemme ilmoittaa,
 että viikottainen burleskiopetus palaa <3

Tule kanssani nauttimaan burleskitaiteesta viikottaisesti!

 Ryhmän tiedot, hinnan ja ilmoittautumisohjeet löydät BURLESKIRYHMÄT -sivulta tai facebook- tapahtumasta. Tervetuloa mukaan viikottaiseen burleskiopetukseen! 

Psssst. Kirjoitathan kalenteriisi jo perjantain 12.04. 
Näemme nimittäin silloinkin, minulle rakkaassa Saaristobaarissa <3


Opetusterveisin, 

//Lady Winkheart 


Lady Winkheart. Kuva: Milla Grönman