"Burleski on teatteria, kabareeta, itsensä ja muiden hyväksymistä. Oman vartalonsa ylistämistä, nauttimista ja näyttämistä. Se on oodi elämälle.” -Lady Winkheart, 2014

perjantai 22. maaliskuuta 2024

Burleskia, Pizzaa & Piña Coladaa III

 Alle kuukausi ja kohtaamme jälleen Saaristobaarin trooppisissa tunnelmissa! Yli puolet Burleskia, Pizzaa & Piña Coladaa III -burleski-illan lipuista on jo myyty, joten pidäthän huolen, että ostat lippusi ajoissa. 

LIPPUKAUPOILLE TÄSTÄ.

Vuonna 2016 Lady Winkheart aloitti tarinallisten burleski-iltojensa sarjan Saaristobaarissa, Turussa. Nuo illat kulkivat nimellä Lady Winkheartin Seikkailut Kurvikkaalla Merenneidolla. Keväällä 2019 Kurvikkaan Merenneidon Matkat vaihtuivat Burleskia, Pizzaa & Piña Coladaa -iltamiin. Nyt Burleskia, Pizzaa & Piña Coladaa saapuu kevättänne sulostuttamaan jo kolmannen kerra!
Lähtisitkö kanssani jälleen paratiisin lämpöön, tropiikin kutkuttelevaan ilmapiiriin katsomaan burleskia ja myös uusia esityksiä uutukaisilta burleskin maailmaan uponneilta? Tropiikki muodostuu jälleen yhdeksi illaksi Saaristobaariin, jonka miellyttävässä lämmössä voit nauttia talon herkullisista pitsoista sekä lempidrinkeistäsi. Tuo mukanasi myös ystäväsi, sillä nämä juhlat myydään jälleen varmasti loppuun 
❤
Illan tuottaa, juontaa & luotsaa Lady Winkheart.TARJOLLA:
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
~~~~~~~~~~
ADET LALUX
WINKY VALENTINE
AMANDA MÄKIMURTO
TRIINU PLEASE!
MR TICKLE TONGUE
NORMA BLUEMOOD
MARINE LE PURR
FREIA VANAMO
MAYBANGEL
CHAOS LE FAIREE
~~~~~~~~~~

VAATTEIDENKERUUTAIDE:
~~~~~~~~~~
JUNGLE BELLES
~~~~~~~~~~


Ilta sisältää myös perinteisen BURLESKIKIRPPIKSEN pienoiskoossa. Varaathan siis käteistä esiintyjien aarteiden & Made by Winkheartin lumoavien luomusten lunastamista varten! Saisiko olla tasselit, hiuskukka tai jotakin aivan muuta? Psst. Myös MobilePay käy maksutavaksi.
Ovet juhlatilaan aukeavat klo 20, show alkaa perinteisesti klo 21. Esitykset päättyvät viimeistään klo 23:59, jonka jälkeen tilassa on mahdollista nautiskella drinkkiään perinteiseen valomerkin tuloon asti.

LIPUT:
Biletti.fi
26€ (ennakkoon, sisältäen palvelumaksun)
28€ (ovelta jos vielä jäljellä, käteinen tai MobilePay)
+ ravintolan eteispalvelumaksu


Nähdään taas Saaristobaarissa ❤


Hedelmäisissä tunnelmissa,
// Lady Winkheart
YHTEISTYÖSSÄ:
// Skärgårdsbaren - Saaristobaari Kuvaaja: Milla Grönman & Grafiikka: Emilia Reponen