"Burleski on teatteria, kabareeta, itsensä ja muiden hyväksymistä. Oman vartalonsa ylistämistä, nauttimista ja näyttämistä. Se on oodi elämälle.” -Lady Winkheart, 2014

lauantai 13. huhtikuuta 2024

Burleskia, Pizzaa & Piña Coladaa III Kiitokset


 Lady Winkheartin paluu on juhlittu onnistuneesti eilen, 12. huhtikuuta kimalteisen ananaksen vuonna 2024! 
 
Juhlimme yhdessä historian kolmannen Burleskia, Pizzaa & Piña Coladaaburleski-illan Saaristobaarissa täällä Turussa. Ilta oli samalla kymmenes Saaristobaarissa tuottamani burleski-ilta. Yhteistyöni Skärgårdsbarenin kanssa alkoi vuonna 2016 – samana vuonna kuin ravintola avattiin. Ensimmäinen burleskiklubisarjani heillä kulki nimellä Lady Winkheartin Seikkailut Kurvikkaalla Merenneidolla ennen kuin konseptiksi vaihtui Burleskia, Pizzaa & Piña Coladaa vuonna 2019.  
 
Kiitos yleisö, sekä lippujen ahkerasta ostamisesta (Loppuunmyyty ilta!) että aivan järkyttävän hienosta tunnelmasta taas kerran. Oli se sitten Kåren tai Saaristobaari, tapahtumieni yleisö on joka kerta uskomattoman upeasti illassa mukana. Artistitkin hämmästelivät yleisön upeutta takahuoneessa ennen astumista esiintymislavalle. Mieletön tunnelma! 
 
Kiitos saaristoägaret Nikolai & Emil, Olley the megabartender, DJ Sigge, avustaneet hyvikset Tuulia, Sallamari, Riikka, Heidi, Emilia Reponen graafisuudesta ja kaikesta muusta tuesta, Milla Grönman kuvauksista, Teemu Nurminen superteemuilusta ja illan taltioimisesta, Jungle Belles iltamme vaatteidenkeruutaideduo sekä itse artistit Marine le Purr, Norma BlueMood, Adet Lalux, MayBAngel, Amanda Mäkimurto, Chaos le Fairee, Mr Tickle Tongue, Winky Valentine, Freia Vanamo sekä Triinu Please.  
 
Viisi konfettitykkiä oli hyvä aloitus uudelle aikakaudelle. (En pyydä anteeksi aiheuttamaani SuurSotkua t: Elämyksellisen Sotkemisen Ammattilainen). Eiköhän konfettikarkeloita ole luvassa vielä tulevaisuudessa lisää. Pidetään siis silmät auki <3  
 
Rakkaudellisin pitsaterveisin,  
 
//Lady Winkheart  
 
Ps. Yleisön toiveesta söin myös pitsaa eilen kieltä käyttäen. Jos missasit tämän spektaakkelin, shame on you.  
 
Pps. Kimitoön on paras pizza.

Konfettikarkelointia Kuva: Teemu Nurminen